Kiralama ve ürün yönetimi yapan Omni uygulaması, artık XRP’yi kabul ediyor
Kiralama ve ürün yönetimi yapan Omni uygulaması, artık XRP’yi kabul ediyor

Kullanılmayan eşyalarınızı saklarken veya kiralarken Ripple (XRP) kazanmak ister misiniz: İşte yeni Omni uygulaması!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kiralama ve ürün yönetimi yapan Omni uygulaması, şimdi Ripple (XRP) kripto parasında kullanıcılara para ödüyor.

Kiralama ve ürün yönetimi yapan Omni uygulaması, artık XRP’yi kabul ediyor

Kiralama ve ürün yönetimi startup’ı olan Omni, platformları için en son kripto para stratejilerini ortaya koyuyor: Artık kullanıcıların XRP’de ödeme almasına izin veriyor. Omni’nin kurucusu ve CEO’su Tom McLeod, stratejilerinden emin olduğunu belirterek, şunları söylüyor:

Bugün ölçekleme yapan bir şirketin bir kripto stratejisine sahip olduğunu düşünüyorum. Bu bizim başlangıcımız.

Şirket, kullanılmayan materyallerini geçen Ocak ayında finanse edilen 25 milyon dolarlık XRP’yi kullanarak platformlarından kiralayan kullanıcılara ödeme yapacak. Ancak, kullanıcılar kripto paraları fiat olarak ödenmeyi tercih ederse USD’yi seçmekte serbesttirler.

 

Hem Omni hem de kullanıcılar yeni ödeme yönteminden yararlanabilir

Hem Omni hem de kullanıcılar yeni ödeme yönteminden yararlanabilir. Omni, işlem ücretlerini azaltabilirken, kullanıcılar yatırım portföylerini sadece kullanılmayan eşyalarını kiralayarak artırabilir. Tom McLeod, konuya yönelik şunları söylüyor:

Diğer tüm kripto yatırım senaryolarında, paranızı riske atmanız gerekir. Ancak bu uygulamaya kullanmadığınız eşyalarınızı koyabilir ve XRP kazanabilirsiniz. Bu entegrasyon sayesinde, temel olarak, hem likidite kilidini erken açarak hem de gelirin bir kısmını veya tamamını kripto pazarlarına geri yatırmak suretiyle yatırım olarak sahiplenmeyi ikiye katlayabilirsiniz.

Techcrunch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin