KuCoin, Metaverse projeleri için yeni bir fon başlattığını duyurdu
KuCoin, Metaverse projeleri için yeni bir fon başlattığını duyurdu

KuCoin, Metaverse projeleri için yeni bir fon başlattığını duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberMetaverse dünyasına ilgi günden güne artıyor. Şirketler ve kuruluşlar bu alanda yatırım yapmaya hazırlanıyor. Hali hazırda Facebook ve kripto dünyası şimdiden hazırlıkları yaptı bile. Bu sefer kripto ekosisteminin bir parçası olan KuCoin, fon başlattığını duyurdu. Bu alanda gelişim gösterecek projeleri destekleyecek.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Metaverse furyası güncelliğini koruyor. Kripto dünyası “Meta” kavramına daha önce adapte olmasından dolayı 1-0 öne olduğunu söyleyebiliriz. Gelecek yıllarda daha fazla adını duyacağımız Metaverse, teknolojiye yeni bir seviye getirecek. Teknolojinin gelecek yıllarda nirvanası olarak nitelendirilen Metaverse için yatırımlarda hız kesmiyor. Son olarak KuCoin yatırım yapacağını açıkladı.

Kripto piyasasında önemli yeri bulunan KuCoin, son yaptığı açıklamada 100 milyon dolarlık bir fon duyurdu. Metaverse projelerinin gelişmesi ve desteklenmesi amacıyla borsa fon oluşturdu.

Kripto para borsası da Metaverse projelerine el atıyor

KuCoin Labs, bugün Metaverse dünyasını yakından ilgilendirecek bir müjde verdi. Metaverse altyapısına sahip olan projelerin geliştirilmesi için “KuCoin Metaverse Fonu” oluşturdu. Seçilecek olan projeler, “birincil pazar yatırımı, iş ortaklığı, markalaşma, pazar yönetimi ve pazara açılma stratejisi açısından tam ölçekli destek ve teşvikler” gibi imkanlardan da yararlanmış olacak.

KuCoin CEO’su Johnny Lyu, Metaverse dünyasında yaşanılan gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirtti. Lyu, Metaverse sistemini “internetin bir sonraki yüzü” şeklinde değerlendiriyor. Blockchain teknolojisiyle birlikte Metaverse projeleri daha iyi gelişeceğine inanıyor. CEO Johnny Lyu, “KuCoin Metaverse Fou, Web 3.0’a dayalı projelerin ekosistemini kurmaya ayarlandı” açıklamasını yaptı.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin