KuCoin Borsası Merculet (MVP) tokenini platformuna ekliyor
KuCoin Borsası Merculet (MVP) tokenini platformuna ekliyor

KuCoin Borsası Merculet (MVP) tokenini listeliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

KuCoin Borsası, umut verici bir token olan Merculet (MVP)’i listelediğini duyurdu. Merculet, Blockchain teknolojisini kullanan internet şirketlerini güçlendirmeyi amaçlayan merkezi olmayan bir kripto para birimi.

KuCoin Borsası Merculet (MVP) tokenini platformuna ekliyor

KuCoin’in Borsası aracılığıyla artık Merculet ile MVP/BTC ve MVP/ETH ticaret çiftlerinde işlem yapabilirsiniz. CoinMarketCap verilerine göre yazım sırasında Merculet, %20,3 oranında artışla 0,0018 dolardan işlem görüyor. En değerli kripto sıralamasında 3,2 milyon dolarlık piyasa değeriyle kendine 585. sırada yer bulan MVP bakalım iddialı projesiyle ilk yüz kripto para arasına girebilecek mi?

Merculet (MVP) fiyat grafiği
Merculet (MVP) fiyat grafiği

Merculet (MVP) nedir?

Merculet, tüketiciler, üreticiler ve yatırımcılar arasındaki ilişkileri geliştirmek için Blockchain teknolojisini kullanarak kullanıcıların uygulamalarından para kazanmalarını sağlıyor. Ek olarak işletmeler Merculet ile iyi bir inceleme ekosistemi ile tanışacaklar. Ayrıca trilyon dolarlık değer odaklı ekonominin yeniden dağılımını sağlayarak işletmelerin kâr oranlarını artırmaya yardımcı olacak. Merculet’in üç temel yapı taşı şu şekildedir:

  • UAV (Kullanıcı Attention Value) değerlendirme sistemi, geleneksel ödül puan sistemleri ile sorunsuz bir şekilde birleşirken kullanıcının dikkatini bilimsel olarak tahmin eder.
  • Her bir girişimci için atanan token olan UAT’lar, sinerji ve girişimciler arasındaki değer alışverişini sağlayan temel MVP’yi güvence altına alır.
  • Açık İçerik Platformu, fikir birliğine dayanarak kullanıcı dikkatinin kaynağı haline gelen tüm kullanıcıları teşvik eden tokenler tarafından oluşturulur.

Coindoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin