KuCoin, Bitcoin yatırım komisyonunu yarı yarıya düşürdü.
KuCoin, Bitcoin yatırım komisyonunu yarı yarıya düşürdü.

KuCoin, Bitcoin çekim komisyonunda ciddi bir indirime gitti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü kripto para borsası KuCoin, ayı piyasasının hüküm sürdüğü şu günlerde Bitcoin çekim komisyonlarında indirime gittini açıkladı. KuCoin, Bitcoin de dahil olmak üzere kripto para çekim komisyonu bakımından dünyanın en ucuz borsalarından biri konumunda.

KuCoin, Bitcoin çekim komisyonunu yarı yarıya indirdi

Twitter üzerinden yapılan resmi açıklamada KuCoin, Bitcoin çekim komisyonunu 0,001 BTC yerine 0,0005 BTC olarak güncellediğini ifade etti. Güncel kura göre bu bedel, 6,95 dolara yani yaklaşık 37 TL’ye denk geliyor.

Kendini “halkın borsası” olarak nitelendiren KuCoin, dünya genelindeki borsalar arasında en düşük komisyon bedellerinde birine sahip.

Yatırım komisyonu yok, işlem ücreti ise yüzde 0,1

Platformda yatırım komisyonu yok ve işlem ücretleri sadece yüzde 0,1. Ayrıca genç yaşına rağmen borsa, nadir bulunan ve kullanımı kolay bir müşteri desteği sunuyor.

Halihazırda borsa, 24 saatlik işlem hacmi bakımından dünyada 50. sırada yer alıyor. Coinmarketcap, 24 saatlik hacmin şu anda 18 milyon civarında olduğunu gösteriyor.

Borsa, çoğu coini daha erken aşamalarındayken listelemesiyle tanınıyor. Şu anda platformdaki mevcut kripto para birimi sayısı 363’ü bulmuş durumda.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

AXP sahipleri dikkat: Token KuCoin’de artık AXPR olarak işlem görecek

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin