Kriptografik bir bulmaca ustası, bulmacasına bir XRP cüzdanının gizli anahtarını sakladı!
Kriptografik bir bulmaca ustası, bulmacasına bir XRP cüzdanının gizli anahtarını sakladı!

Kriptografik bir bulmaca ustası yeni bulmacasını çözene 137.036 XRP veriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kriptografik bir bulmaca ustası olan Ali Kutlusoy, yeni geliştirdiği zorlu bir bulmacayı çözene 137.036 XRP ödül vereceğini duyurdu. Kriptografik bulmacanın şifresini çözen ilk kişi, fonu cüzdanlarına aktarabilir. Kurallarına göre, bulmacalar kapsamlı bir şekilde test edilecek ve birisi onu çözene kadar cevaplar yayınlanmayacak.

Kriptografik bir bulmaca ustası, bulmacasına bir XRP cüzdanının gizli anahtarını sakladı!

Bir kişinin bulmacayı çözememesi durumunda, aynı bulmaca dinamikleri sonraki bulmacalarda da kullanılacak. Böyle bir durumda ödül bir sonraki bulmaca ödül havuzuna taşınacak ve eklenecek. Kutlusoy’a göre, bulmacanın cevabı ya da anahtarı, ödülün yüklendiği bir XRP cüzdanının gizli anahtarı. M-cüzdan 20 XRP baz rezerv değerine sahip. Eğer birisi bulmacayı kırmayı başarsa bile, 20 XRP’yi alamaz. Bulmacayı çözen  toplamda 117.036 XRP alabilecek.

Serideki bulmacaların her biri bir geri sayım sayacına sahip olacak ve sonrasında ödül bir sonraki bulmaca cüzdanına aktarılacak. Bulmaca ustası, bulmacayı 1’den 10’a kadar sıralıyor. 10 çözülmesi en zor olanı. 15 Ekim’de piyasaya sürülen serilerdeki ilk bulmaca, dört zorluk derecesine sahip. Bulmaca, piyasada neredeyse tüm büyük kripto para birimlerinin fiyatlarındaki keskin artıştan sonra duyurulması nedeniyle kripto topluluğu tarafından heyecanla karşılandı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin