Bitcoin 54.000 dolara düştü – işte izlenecek seviyeler
Bitcoin 54.000 dolara düştü – işte izlenecek seviyeler

Kripto yatırım firması Arca Bitcoin için bu adımı atıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından Perşembe günü yayınlanan bir dosyaya göre, kripto yatırım firması Arca, bir bitcoin Trust’ı oluşturma planlarını sürdürüyor.

Trust fonu

Arca’nın Trust fonu, bu yıl benzer planları duyuran BlockFi ve Osprey Funds’ın ürünlerine katılacak. Bitwise ayrıca 2021’de bir bitcoin Trust’ı başlatmak için başvuruda bulundu. Ürünler, yatırımcıların kripto para birimini doğrudan satın almadan bitcoin’e yönelmelerini sağlıyor.

Tüm bu ürünler, 2013’ten beri işlem gören ve piyasada baskın bir güç olan Grayscale’in Bitcoin Trust (GBTC) ile rekabet edecek.

Kaliforniya merkezli Arca, yalnızca 25.000 $ ve daha büyük dış yatırımları kabul edecek olan Trust’ı için şimdiden 100.000 $ topladı.

Arca, geçen yılın Temmuz ayında SEC ile Arca ABD Hazine Fonu’nu kurduktan yedi ay sonra, Ocak ayında A Serisi fonundan 10 milyon dolar topladı. Bu Ethereum tabanlı fondaki yatırımcılar, “ArCoins” olarak bilinen ERC-1404 tokenleri biçiminde hisse sahibi olabiliyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin