Kripto piyasası, 280 milyar doları sildi: Genel market değeri bakın ne kadar oldu?

Kripto topluluğu, yeni bir varlık için ay sonu tahmininde bulundu: Peki fiyat o seviyeye gelecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Gizliliğe önem veren kripto para birimleri şu sıralar adından söz ettirmeyi başarıyor. Bunların başında ise Monero ve Tornado Cash geliyor. Her iki varlıkta kendi üzerine düşen görevi yaparak önemli yol katettiğini görüyoruz. Mahremiyet sağlayan paralar, piyasa değerine göre kripto para birimlerinde daha fazla popülerlik kazanıyor.

Son üç ayda XMR, 4 Şubat’taki 156$’dan 5 Mayıs’ta 226$’a çıkarak %44,87 arttı. Kripto topluluğu gizlilik üzerine kurulu varlıkları öne çıkarıyor.

İlginç bir şekilde, CoinMarketCap’teki kripto topluluğu, XMR’nin fiyatı konusunda iyimser ve Mayıs 2022’nin sonuna kadar 247,67 dolardan işlem göreceğini tahmin ediyor.

Tahmini fiyat, Monero’nun mevcut fiyatına göre %10.87 veya 24$’lık bir artışı yansıtıyor. XMR için önceki altı fiyat tahminine dayanarak, topluluk dijital varlığın fiyatını tahmin etme konusunda %77,42 tarihsel doğruluğa sahip.

Monero fiyat analizi

Şu anda Monero, son 24 saatte %3,04 ve önceki hafta %6,83 düşüşle 220,93$’dan işlem görüyor. Durum şu ki, XMR’nin toplam piyasa değeri 4 milyar dolar.

Monero’nun sahiplerinden birinin 20 Nisan tarihli gönderisine göre, ağ 16 Temmuz 2022’de 2,6 milyon blok yüksekliğinde bir güncellemeden geçecek. “Florin Fermi” yükseltmesi, ağa birçok yeni özelliğin yanı sıra hata düzeltmeleri de getirecek.

Monero’nun geleceği

Geliştirici tarafından daha önce belirtildiği gibi, Monero halka boyutunu 11’den 16’ya çıkaracak. Bir XMR işlemindeki toplam imzalayan sayısını tanımlamak için “halka boyutu” olarak bilinen bir ifade kullanılır. Ağın benzersiz yaklaşımına uygun olarak, yükseltme, kullanıcılara temel gizliliklerine daha fazla erişim sağlayacaktır.

Ayrıca ağ, Bulletproofs algoritmasının geliştirilmiş bir sürümünü kullanacak ve bu da her işlemin boyutunu ortalama olarak yaklaşık %7 oranında azaltacaktır. “Her işlemi daha hafif ve daha hızlı” yaparak bu iyileştirme, ağın ölçeklenebilirliğini ve genel performansını artırmayı amaçlamaktadır.

İkinci noktayla ilgili olarak, ağ, gönderiye göre cüzdanın senkronizasyon süresini yaklaşık %30 ila %40 oranında azaltacak ve Monero’nun fiyatlandırma modelinde bir değişiklik uygulayacak.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin