Analist açıkladı: Kripto piyasasının yükselişine bu altcoin liderlik edecek!
Analist açıkladı: Kripto piyasasının yükselişine bu altcoin liderlik edecek!

Analist açıkladı: Kripto piyasasının yükselişine bu altcoin liderlik edecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mags adıyla anılan kripto para birimi yatırımcısı ve analisti, Cumartesi günü paylaştığı bir X gönderisinde, altcoinlerin fiyatlarının yakında mükemmel bir şekilde yükselebileceğini açıkladı. Gönderiye göre altcoin piyasası, 5 aşamadan oluşan Devasa Wyckoff Birikim Modeli içerisinde işlem görüyor.

https://twitter.com/thescalpingpro/status/1708081801632301117

Analist, altcoin piyasasının bu birikim modelinin dördüncü aşamasına yeni girdiğine inanıyor. Bu spesifik aşamada fiyatlar, ilgili grafiklerin en azından üst direnç çizgilerine doğru hareket etme eğilimindedir. Analist, fiyatlardaki bu kayda değer artışın artan talebin bir sonucu olduğunu belirtti.

Mags, bu modelin devam etmesi halinde altcoin fiyatlarının önümüzdeki birkaç hafta içinde artmaya başlayabileceğini belirterek sonlandırdı. Bunun gerçekleşmesi durumunda, kripto para birimi alanı için tarihsel olarak yükseliş ayı olan Ekim ayı boyunca piyasanın geçmiş performanslarına mükemmel bir şekilde uyum sağlayacak.

Fiyatlar, birikim modelinin öngördüğü hareketi ve analistin belirlediği aşamayı takip ediyor gibi görünüyordu. CoinMarketCap verileri, küresel kripto para piyasası değerinin son 24 saat içinde %2,49 arttığını gösterdi. Daha sonra, piyasanın toplam değerlemesinin haberin yayınlandığı sırada 1.11 trilyon dolar civarında olduğu tahmin ediliyordu.

Geçtiğimiz gün, ilk 10 kripto para biriminin tümü kazanç sağlamayı başardı. İki pazar lideri Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH), sırasıyla %3,49 ve %2,62 oranında 24 saatlik kazanç elde etmeyi başardı. Sonuç olarak BTC 28.077 dolardan işlem görürken, piyasa değeri açısından en büyük altcoin olan ETH’nin fiyatı 1.723 dolarda kaldı.

En önemlisi, Solana (SOL) ilk 10 listesinde en çok kazanan oldu. Bu haberin yazıldığı sırada SOL 24,55 dolardan el değiştiriyordu. Bu, kripto para biriminin son 24 saatlik döngü boyunca %14,63 gibi etkileyici bir artış kaydetmesinden sonra gerçekleşti.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin