Kripto piyasası toparlanırken; bu altcoin boğaları lehine faktörler var!
Kripto piyasası toparlanırken; bu altcoin boğaları lehine faktörler var!

Kripto piyasası toparlanırken; bu altcoin boğaları lehine faktörler var!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası genel iyi performans gösterirken XRP yüzde 12 oranında artış kaydetti. Elde edilen verilere göre, XRP fiyatı son 24 saatte %12’den fazla arttı. Piyasa değerine göre en büyük 10 kripto paranın geri kalanını arkasından bırakmış oldu. Yatırımcılar ve piyasa katılımcıları, piyasaların Ocak ayının olumsuz etkilerinden kurtulmaya hazırlanırken XRP’de önemli ataklar yapıyor. Altcoin’in fiyatı 4 Şubat’ta yeniden yükselişe geçti ve o zamandan beri %28’den fazla arttı.

Yazım sırasında ise 0,767 dolardan işlem görüyor. Santiment verilerine göre XRP’nin Haziran ayının sonundan bu yana negatif bir ortalama MVRV seviyesine sahip olduğunu paylaşmıştı. Zincir içi analitik firmasına göre, bu önemli metrik, Aralık ortasında pozitif bölgeye geçiş yaptı. Böylece altcoin’i yatırımcılar için önemli bir aday haline getirdi.

CoinMarketCap Data

Kripto para piyasası, geleneksel piyasaların yanında bir toparlanma gösteriyor. Yazım sırasında altcoinlerin çoğu değer katıyordu ve genellikle %3’ün üzerinde kazanç sağlıyordu. Dijital varlıklar kurtarıldıkça tüm kripto para piyasasının toplam değeri de 2 trilyon dolara yaklaştı.

Daha büyük pazarlardan gelen rüzgarın yanı sıra, XRP boğaları lehine önemli faktörler yer alıyor. Bu faktörler aşağıda sırasıyla yer alıyor.

XRP SEC davasında sona yaklaşılıyor

Yargıç Analisa Torres davayı devraldıkça yatırımcılar XRP’de yükselişe geçiyor gibi görünüyor. Bunun nedeni, devralmanın ardından davanın hızlanacağı beklentileri olabilir.

Davayı Yargıç Torres’in devralmasıyla ilgili beklentiler hakkında rapor verdi. Avukat Jeremy Hogan, davanın Ripple için daha ilginç hale gelebileceğini ve büyük kararların alınmasıyla daha ilginç hale gelebileceğini belirtti.

Yargıç Analisa Torres, davalının SEC v. Ripple davasında sergileri mühürleme talebini kabul etti ve kısmen reddetti. Ayrıca Yargıç Torres, üç belgenin mührünün açılması emrinde bulundu. Bunlar, Brad Garlinghouse’un SEC resmi soruşturmasındaki ifadesi, bir Chris Larsen e-posta dizisi ve bir Brad Garlinghouse e-postası yer alıyor.

Anlaşmazlıktaki kripto sahiplerinin avukatı John Deaton, Yargıç Torres’in emirlerinin yatırımcılar için olumlu bir gelişme olduğuna inanıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin