Kripto piyasası dalgalanıyor: Bitcoin uzun süre sonra 29.000 doların altına düştü!
Kripto piyasası dalgalanıyor: Bitcoin uzun süre sonra 29.000 doların altına düştü!

Kripto piyasası dalgalanıyor: Bitcoin uzun süre sonra 29.000 doların altına düştü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ETF’ler üzerindeki son aşırılık ve daha olumlu bir düzenleyici görünüm hafifledikçe, Bitcoin bir aydan uzun bir süredir ilk kez 29.000 doların altına düştü. Piyasa değerine göre en büyük dijital varlık %4,2’ye kadar düşerek 28.865 dolara geriledi ve 21 Haziran’dan bu yana en düşük seviyeye ulaştı. Bitcoin bu yıl yaklaşık %75 arttı. Diğer token’ların çoğu da Pazartesi günü daha düşüktü, XRP yaklaşık %7 ve Solana %8 düştü.

Kripto yatırım şirketi GSR’de bir türev yatırımcı olan Spencer Hallarn, “Spot ETF heyecanının tetiklediği keskin bir ralliden sonra piyasa, sayısız başvurunun gerçekleşme olasılığına ilişkin artan bilgileri beklerken, Bitcoin bir aydan fazla bir süre boyunca yaklaşık 30.000 dolar seviyesinde konsolide oldu” dedi.

Bitcoin’deki son düşüş, BlackRock Inc.’in bir uygulaması tarafından yönlendirilen ABD’deki Bitcoin borsa yatırım fonları için bir dizi başvuruyla aynı zamana denk geldi.

Hallarn, “XRP kararının ardından, altcoinler için ilgili coşku ve borsalardaki listelerdeki artış, sermayenin son birkaç ayda meydana gelen ana odaklara odaklanma etkisini tersine çevirmeye hizmet etti ve fiyat ivmesinin kaybına katkıda bulundu” dedi.

Dogecoin, daha büyük piyasa değeri token’ları arasında bir istisnaydı ve Elon Musk, Twitter’ın logosunu değiştirip onun imzası olan mavi kuşu stilize bir X ile değiştirdikten sonra %7,8’e kadar kazanç elde etti. Musk ayrıca biyografisine Dogecoin’in şerit logosunu ekleyerek memecoinin yeniden markalaşan şirkette daha büyük bir rol oynayacağı spekülasyonlarını teşvik etti.

bnnbloomberg


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin