4 kripto para
4 kripto para

Kripto piyasası Bitcoin, Ethereum ve XRP ile fiyat yükselişlerini sıfırladı: Boğa eğilimi devam eder mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitfinex-Tether kazasının ardından ayılar 5.000 doların altına düşmek için iyi bir pozisyon aldı, ancak Bitcoin tekrar yükseliyor.

Tether-Bitfinex imbroglio’su tarafından tetiklenen son krizden sonra, Bitcoin ve tüm ana altcoinler küçük kazançlar ile tekrar yeşile döndü. 26 Nisan’da, kripto para birimi piyasası, Bitfinex’in 800 milyon dolarlık bir Tether şaibesini açıkladıktan hemen sonra neredeyse 10 milyar dolar kaybetti.

Tether hala Bitcoin’i etkileyebilir mi?

Piyasa kapitalizasyonuna göre en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’in fiyatı,%0,91’lik eksi fiyat artışının ardından 5.229,69 dolarda oturuyor. BTC, 5.100 ABD doları direnç seviyesinin altına düşmemeyi başardı ve şu anda 5.300 ABD doları seviyesine çıkmak için yarışıyor.

Bitcoin boğaları için kesinlikle olumlu bir olay dönüşümü gibi görünse de, hala bir fiyat düşüşü olasılığı var. Bir Bloomberg raporuna göre, GTI Vera Convergence Divergence göstergesi, kripto pazarının Mart ayının ortasından bu yana ilk büyük satışını yaşayabileceğini gösteriyor. Mitingin sona ermesi, Teter’in tartışmalarıyla ayrılmaz bir şekilde bağlantılı olacak gibi gözüküyor.

Alts yavaş yavaş ivme kazanıyor

Özellikle, üst altcoinler Bitcoin’den önemli ölçüde daha büyük kazançlar kaydetti. Bir numaralı altcoin olan Ethereum, Twitter’da milyarder girişimci Elon Musk tarafından rastgele bir şekilde belirtildikten sonra son 24 saat içinde yüzde 3,16 arttı. Ripple’in yakın zamanda Nasdaq’ın endeksini eklemek üzere olduğu XRP’si son zamanlarda yüzde 3,72 fiyat artışı gördü. Bu arada, Bitcoin’e karşı Litecoin yüzde 5,50 oranında artarak ilk 10’daki en iyi para oldu.

Utoday

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin