Kripto piyasası yeşile boyandı

Kripto piyasası ayılara karşı sahneye boğaları çıkarıyor: Top 20 yeşile boyandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasında genişletilmiş bir ayı işleminden sonra fiyatlarında ani bir artış görülüyor. Bitcoin, XRP ve Ethereum gibi popüler kripto paralar, bir saatlik grafikler büyük artışlar gösterdikten sonra boğa yürüyüşüne başlıyorlar. Kripto piyasası değeri 110 milyar dolara yükseldi.

Bitcoin (BTC) yükseliş trendine girdi

Yazım sırasında, Bitcoin bir saat içinde %5,2’den fazla büyüyerek, toplam piyasa değerini 60,4 milyar dolara çıkarıyor. Kripto para 24 saatlik pazar hacmini 4,47 milyar dolar ile yönetiyor. Lider kripto para birimi yazım sırasında olan 3.448 dolardan işlem görüyor.

Kripto para biriminin ticaret hacminin büyük bir kısmı BitMEX tarafından yönetiliyor ve toplam tutarı 1,5 milyar dolar. BitMEX’i, platformda yer alan tüm Bitcoin ticaretinin %3,52’sine sahip olan CoinBene’i yakından takip ediyor.

kripto para ticareti

Kripto piyasası yeşile boyandı

Yazım sırasında Ripple (XRP), %6 oranında artışla 0,30 seviyesini kırıyor ve 0,308 dolardan işlem görüyor. En büyük içincü kripto para birimi Ethereum (ETH) ise %6 oranında artışla 100 dolara doğru turmanmaya başladı. Yazım sırasında Ethereum, 92,11 dolardan işlem görüyor.

Tüm piyasa yeşil alana doğru yöneliyor. Yazım sırasında ilk 20’deki bir kripto para hariç (Tether) hepsi yükseliş trendine girdi. Kripto para piyasası hacmi de bu olumlu trende ayak uydurarak 110 milyar dolara yükseldi.

Bitcoin milyoneri: “Bitcoin öldü.”

Piyasa Bitcoin’in görülmemiş bir dikey tırmanışla 3.228,3 dolardan 3.400.68 dolara tırmandığına tanık oldu. Bitcoin, 2017 boğa güreşi sırasında bir Bitcoin milyoneri haline gelen Erik FInamann’ın kripto para biriminin öldüğünü belirttiği son zamanlardaki haberlerde de yer aldı. Bir röportajda, Bitcoin milyoneri şunları söyledi:

Bitcoin öldü, çok hırpalandı. Bu nedenle bu sürecin uzun süreceğini sanmıyorum. İçinde bir boğa piyasası ya da iki tane olabilir, ama uzun vadede öldü.

Tone Vays: “Bitcoin'in tek bir borsada toplanması tehlikeli.”

Tone Vays: “Bitcoin’in kullanım durumları bir değer deposundan daha fazlası.”

Bitcoin’in spot ışığı popüler bir trader ve kripto para birliğinin en büyük savunucularından biri olan Tone Vays tarafından genişletildi. Bitcoin’in kullanım durumlarının bir değer deposundan daha fazlası olduğunu ve insanlara fayda sağlayacak sert bir para olduğunu öne sürdü. Tone Vays Bitcoin hakkında şunları söyledi:

Sonuç olarak, harcayabileceğiniz zayıf para biriminiz tükenir ve siz de sıkı para harcamalısınız. Doğru, yani sadece zayıf para birimine sahipken harcıyorsunuz, sonunda istemiyorsun. Doğru, eğer herkes harcayabiliyorsa onu ister.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin