Kripto paralarda son durum: Öne çıkan altcoinler neler?
Kripto paralarda son durum: Öne çıkan altcoinler neler?

Kripto paralarda son durum: Piyasanın öne çıkan altcoinleri neler?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Ethereum, 1.300 dolarlık direnci kıramıyor ve bu Perşembe sabahı %1 daha düşerek 1.280 dolar seviyesine indi. Bitcoin’in fiyat hareketi, %0,5 oranında bir düşüş olsa da Ethereum’a benzer şekilde düşüş eğilimi gösteriyor.

Ripple (XRP), bu sefer 0,46 doların altına %6,3 düşüşle başka bir darbe aldı ve 0,50 dolarlık destek çizgisini korumak isteyen XRP yatırımcıları için kötü bir haber anlamına geliyor. Bununla birlikte, XRP’nin son rallisi göz önüne alındığında, kripto para diğer altcoinlere kıyasla daha iyi bir konumda bulunuyor.

Cardano (ADA) bu sabah %7’nin üzerinde düştü, Polygon (MATIC) de piyasa değerinin %6’sından fazlasını kaybetti. Bu altcoinler daha geniş piyasa koşulları göz önüne alındığında kötü performans sergiledi.

Merkezi olmayan finans (DeFi) alanında Uniswap, Ekim ayında yaşadığı ayı rallisini tersine çevirmek için mücadele ediyor ancak başarılı olamıyor. 4.3 milyar dolar tutarındaki merkezi olmayan borsa, son 24 saatte yaklaşık %8 düştü.

Uniswap (UNI)’s moving average has taken a bearing crossover, indicating a sustained bear advantage – Source: currency.com

Diğer DeFi tokenleri de benzer şekilde düşüş eğilimi gösteriyor, Lido DAO %10’un üzerinde ve Curve %9’un üzerinde düşüyor. Bu Perşembe günü düşük performans gösteren diğer altcoinler arasında Chainlink, Cosmos ve Ethereum Classic yer alıyor.

Huobi Global’in HT tokeni, son 24 saat içinde %12’nin üzerinde artış kaydederek, birleşme sonrası rallisini sürdürme konusunda kararlı görünüyor. HT’nin son raliyle birlikte toplam piyasa kapitalizasyonu 1.1 milyar dolar seviyesinin üzerine geldi, bu da haftalık %75 gibi büyük bir kazanç anlamına geliyor.

KuCoin’in KCS tokeni, merkezi borsanın yakın zamanda bitcoin ve ether çiftlerinde sıfır işlem ücreti açıklamasının ardından iyi gidiyor. Piyasa değeri şu anda 890 milyon dolar seviyesinde bulunuyor.

Küresel kripto piyasa değeri şu anda 909 milyar dolar ve tüm DeFi protokollerinde toplam değer 53,35 milyar dolar olarak kilitlendi.

proactiveinvestors


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir