kripto para
Kripto para yatırımcılarının gözü bu altcoin’lerde - Kripto Para Haber

Kripto para yatırımcılarının gözü bu altcoin’lerde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para trader’leri Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC), EOS ve XRP gibi yüksek sermayeli altcoinlere odaklanmış durumda. Birçoğu ise şu an Ether’in (ETH) değerinin altında işlem gördüğüne inanıyor.

Piyasadaki en büyük ikinci kripto para olan Ethereum, CoinMarketCap’e göre şu an 184,59 dolar fiyatından el değiştiriyor.2017’de görülen en yüksek değer ise 1.200 dolar civarındaydı ve çoğu yatırımcı, hala coin fiyatının geçmiş dönemlerdeki en yüksek değerine (ATH) ve hatta yeni zirvelere ulaşabileceğine inanıyor.

Kripto Twitter Ethereum’a (ETH) inanmaya devam ediyor

Ethereum diğer kripto para projelerinin aksine, kendisini sosyal medya aracılığıyla değil ve gelişmeler üzerine iddialı açıklamalarla agresif bir şekilde tanıtmadı.

Kripto tüccarı @CryptoWelson ETH’yi “önemli ölçüde değerinin altında” olarak adlandırıyor ve ETH’nin uzun vadede fiyat artışını muhtemel gördüğünden ETH’yi şu anki fiyattan satın almanın önemli bir fırsat olduğuna vurgu yapıyor.

https://twitter.com/CryptoWelson/status/1183506535303012352

Bir başka kripto tüccarı @ TheCryptoDog, geçmiş yıllara atıfta bulunarak yüzde olarak Ethereum’un yatırımcılarına Bitcoin’den daha yüksek verim getirdiğini söylüyor. 2017 sonbaharında, ETH fiyatı hızla 300 dolardan 800 dolar yükseldi ve daha sonra Bitcoin ve diğer kripto varlıklarla birlikte düşmeden önce fiyatı 1.200 doları aşmıştı.

https://twitter.com/TheCryptoDog/status/1183215287698636801

BTC, ETH, XRP, EOS’de yükseliş beklentisi

Bir kripto para yatırımcısı ise Bitcoin ile birlikte birkaç altcoin hakkında yükseliş tahmininde bulundu. 20.000 üzerinde takipçisi olan Twitter hesabı listesinde BTC, ETH, XRP ve EOS bulunuyor.

@SalsaTekila’ya göre, ETH yakında 250 dolar seviyesine ulaşabilir. Bitcoin fiyatı konusunda da öngörüsünü paylaşan trader, BTC için 9.300 dolara fiyatı öngörüsünde bulundu.

https://twitter.com/SalsaTekila/status/1183877060227485696

u.today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin