Grayscale Investments beş yeni kripto para yatırım fonunu daha başlattı
Grayscale Investments beş yeni kripto para yatırım fonunu daha başlattı

Grayscale, kripto para yatırım ortaklığı başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Grayscale Investments, Bitcoin Cash, Eter, Litecoin ve Ripple için dört yeni, tek varlıklı kripto para yatırım ortaklığı lansmanını ilan etti. Şirket, aynı zamanda kripto büyük-cap fonu, Bitcoin, Ethereum Classic ve Zcash için üç ayrı tek varlıklı kripto varlıklarını da yönetiyor.

Grayscale’in dört yeni kripto para yatırım ortaklığı

Grayscale Investments, Salı günü Bitcoin Nakit Yatırım Ortaklığı, Ethereum Investment Trust, Litecoin Investment Trust ve XRP Investment Trust olmak üzere dört yeni yatırım ürününü piyasaya sundu. Şirketin genel müdürü Michael Sonnenshein şunları söyledi:

Ürün oluşturma faaliyetlerine odaklanmaya devam ediyoruz. yatırımcıların aradığı ürünleri sağlamak için daha fazla tek varlıklı ve çeşitlendirilmiş ürünler sunmaya devam edeceğiz.

Bloomberg ile yaptığı röportajda, “Bu yıl Grayscale ailesinden gelecek yeni teklifler olacak” diyerek, bazılarının tek kripto paraya yoğunlaştıracağını ve bazılarının da  birkaç coin içerebileceğini sözlerine ekledi.

Dijital Para Birimi Grubu tarafından 2013 yılında kurulan Grayscale Investments, 28 Şubat tarihi itibarıyla varlıkları 2.1 milyar dolar tutarına ulaştı. Bugüne kadar yapılan açıklamada, şirket, üç diğer kripto para ortaklığı yönetiyor. Bunlar varlıklar, Bitcoin Investment Trust, Ethereum Klasik Yatırım Ortaklığı ve Zcash Investment Trust.

Ayrıca, Grayscale geçen ay BTC, ETH, XRP, BCH ve LTC’ye yatırım yapan Digital Large Cap Fund’ın lansmanını ilan etti. Şirketin kurucusu ve CEO’su Barry Silbert, “Dijital para birimi varlık sınıfındaki ilgi arttıkça, Grayscale’in ürün sunumları portföyünün daha da genişlemesinden heyecan duyuyoruz” dedi.

Grayscale’in kripto yatırım ortaklıkları oldukça ilgi görüyor

Her Grayscale ortaklığının yatırım hedefi, ortaklığın sahip olduğu kripto paranın New York zamanına göre saat 16:00 itibariyle değerini yansıtmasıdır. Şirket, bu değerin Tradeblock indexi referans alınarak belirlendiğini ve ortaklığın her birinin masrafları ve diğer yükümlülüklerini de içerdiğini açıkladı.

Grayscale web sitesine göre, dört yeni ortaklığın her biri yüzde 2,5 oranında , yıllık ücrete sahip . Başlangıçtaki yönetim altında bulunan varlıkların değeri ise BCH ortaklığı 6,26 milyon dolar, ETH 30,73 milyon dolar, LTC 495,519 dolar, ve  XRP ise 490.487 dolardan oluşuyor.

Bu ortaklıklar, yalnızca ABD’de Menkul Kıymetler Yasası D Düzenlemesi D (501) (a) tarafından tanımlandığı şekilde akredite edilmiş yatırımcıların için kullanıma açık olduğu belirtildi. Ayrıca  halihazırda bir geri ödeme programı yürütülemediğini de şirket tarafından eklendi:

Her ortaklığın hisseleri, kısıtlama olmaksızın yeniden satılabilmeleri için bir yıllık bir süreye tabidir.

bitcoin.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin