Kripto para yanlısı son ABD başkanlık adayından kötü haber
Kripto para yanlısı son ABD başkanlık adayından kötü haber

Kripto para yanlısı son ABD başkanlık adayından kötü haber

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD başkanlık yarışında kripto para sektörünün meşalesini taşıyan Mike Bloomberg, ABD’nin 46. başkanı olma yarışını rakibi Bernie Sanders lehine resmen bıraktığını açıkladı.

Kripto para dostu Andrew Young birkaç ay önce yarıştan ayrıldıktan sonra Bloomberg, başkanlık yarışında kripto para kampanyasının en önemli figürü haline gelmişti.

Forbes tarafından bildirilene göre oldukça kısa sürmesine karşın Bloomberg’in kampanyası yaklaşık 500 milyon dolara mal oldu.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1235228511314620416

Bloomberg, Yang çekildikten sonra kripto para birimlerini desteklemeye başladı

Mike Bloomberg’in kripto paraları destekleme kararı, bazı kesimler tarafından Yang’ın destekçilerini kandırmak için bir strateji olarak görülüyordu. Başlangıçtan itibaren kripto para birimleri gibi yeni teknolojileri desteklemeye açık olduğu bilinen Andrew Yang’ın aksine, Bloomberg sahneye oldukça geç çıktı.

Bloomberg’in bu kartı sadece destek görmek için çektiği açıktı. Ancak kripto topluluğu buna aldırmadı zira Bloomberg’in seçimi kazanması halinde sağlayacağı faydalar, topluluk için oldukça çekiciydi.

Demokratlar tarafında kalan son üç isim Elizabeth Warren, Bernie Sanders ve Joe Biden, kripto dostu yasalar için hiçbir ifadede bulunmadılar.

Kısa süre önce Warren, koronavirüsle savaşmak için 400 milyar dolarlık bir mali teşvik paketi çıkaracağını açıkladı.

Öte yandan, Bitcoin‘i sevmediğini açıkça belirten Başkan Donald Trump görev başında.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1149472282584072192

Hem Andrew Yang’ın hem de Bloomberg’in, seçilmeleri halinde daha iyi bir adopsiyon ve düzenlemeler için baskı yapmaları bekleniyordu.

coingape

Bitcoin halving’e 68 gün kala analistler BTC fiyatı için ne diyor?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin