Kripto para ticareti iki katına ve Coinbase ise zirveye çıkabilir!
Kripto para ticareti iki katına ve Coinbase ise zirveye çıkabilir!

Araştırma: Kripto para ticareti iki katına çıkabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün Sanford C. Bernstein&Co. tarafından yayınlanan bir raporda, son olumsuzluklara rağmen, kripto para birimi borsalarının gelirlerinde yılın sonuna kadar 4 milyar dolarlık bir artış yaşanacağı belirtiliyor. Şu anda borsalar, kripto para ticareti yaparken yaklaşık 1,8 milyar dolar sadece komisyon olarak alıyor.

Kripto para ticareti iki katına ve Coinbase ise zirveye çıkabilir!

“Kripto Ticareti-Gelecek Büyük Şey Burada mı?” başlıklı raporda, tüm borsalardaki işlem ücretlerine bakıldı ve geleneksel borsaların sadece %8’i incelenmesine rağmen alanın büyümeye devam ettiği ortaya çıktı.

Rapora göre şu anda piyasada çok fazla kullanılmayan potansiyel var. Ayrıca geleneksel Wall Street firmalarının sektöre girmemesi durumunda, Coinbase’in sektörde zirveye çıkabileceği de belirtiliyor. Coinbase’in işlem geliri havuzunun yaklaşık %50’sini oluşturduğu tahmin ediliyor. Bu lider kripto para borsası, büyük firmalar sektöre girmedikçe daha da büyüyecek.

“Kurumsal firmalar için sektörde çok sayıda fırsat var.”

Bu boşluğu büyük geleneksel borsalar doldurulabilir ancak sektörde hala volatilite ve düzenleme eksikliği konusunda sorunlar var. Yine de, bir analist bu konuda pozitif düşünüyor ve şunları söylüyor:

Kurumsal talep geliştikçe, kripto para sektöründe geleneksel firmalar için çok sayıda fırsat var.

Kurumsal firmaların bu fırsatları değerlendirip görmeyeceklerini zaman gösterecek.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin