kripto para temalı iş ilanı
ABD ordusundan ilginç kripto para temalı iş ilanı!

Kripto para sektöründe iş ilanlarının sayısı iki katına çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para sektöründe iş ilanlarının sayısı iki katına çıktı. 19 Nisan Perşembe günü yayınlanan haftalık haber bültenine göre, iş arayanlara iş imkanları ve melek yatırımcılarına yönelik yatırım fırsatlarına sunan bir web sitesi olan AngelList, son üç ay içinde kripto iş olanaklarının iki katına çıktığını söyledi.

Kripto para sektöründe iş olanakları fazlasıyla arttı

AngelList’in bu haftaki “Bitcoin ölmedi” adlı haber bülteninden elde edilen verilere göre, Aralık 2017’de Bitcoin 20 bin dolarlık bir seviyeye ulaştığında kripto para birimiyle ilgili yeni işlerin sayısı 500 civarındaydı. Bu yıl ise Bitcoin 7 bin doların altına düştükten sonra iş ilanları sayısı 1000’den fazla oldu.

Kripto para sektöründe iş ilanlarının sayısı iki katına çıktı
Kripto para sektöründe iş ilanlarının sayısı iki katına çıktı

AngelList, “Kripto sektöründe nasıl iş bulunur” başlıklı henüz güncellenmemiş bir yazıyla daha önceden bu durumu tahmin etti. Bu yazıya göre 2017 yılına kadar 1200’den fazla kripto iş ilanı olacaktı. Ancak bu rakamın bu yıl fazlasıyla üstüne çıkılacağı kesin gibi görünüyor.

ICO’lar popülaritesini gün geçtikçe arttırıyor

Haber bülteni ayrıca Mart ayında İlk Para Teklifleri (ICO’lar)’nin çok popüler olduğunu ve kripto para birimi hedge fonlarının bu yeni yatırım modelinde risk sermayesi yatırımcılarının yerini aldığını yazdı.

AngelList bültenlerinde, güvenlik donanımında üç, merkezi olmayan finans alanında üç ve merkezi olmayan internet alanında üç şirket istihdam ediyor. Geçtiğimiz Aralık ayında, AngelList 2018 yılında kriptoda ki çeşitli yeni iş fırsatları hakkında yazılar yazdı.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin