Bitcoin bu seviyeyi kırarsa 30.000 doları da aşabilir! Analist açıkladı
Bitcoin bu seviyeyi kırarsa 30.000 doları da aşabilir! Analist açıkladı

Kripto para sahibi olan Amerikalıların sayısı sandığınızdan çok daha yüksek olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coinbase’in kurucu ortağı Fred Ehrsam tarafından yayınlanan yakın tarihli bir tweet’e göre, insanların yüzde 10’u artık Amerika Birleşik Devletleri’nde kripto para birimlerine sahip.

Bu rakam, yaklaşık 33 milyon Amerikalının inanılmaz derecede büyük bir kripto para satın aldığı anlamına geliyor.

Coinbase 40 milyon kullanıcıyı aştı

Ehrsam’ın tweetinde iddiasını destekleyecek herhangi bir ankete bağlantı bulunmadığından, birçok kişi yukarıda belirtilen verileri şüpheyle karşılıyor.

2019’da yayınlanan bir Coinbase anketine göre, Amerikalıların yüzde 58’i Bitcoin’in farkındaydı. Kaliforniya, New Jersey ve Washington, kripto para birimi ekonomisine en yüksek katılım düzeyine sahip eyaletler olarak seçildi. Bu arada, Delaware bir kullanıcı başına en yüksek kripto miktarına sahipti.

the US

Son iki yılda, kripto endüstrisi ana akım benimsemeye doğru muazzam bir sıçrama yaptı ve Bitcoin aramaları son zamanlarda üç yılın en yüksek seviyesine ulaştı.

Bu ayın başlarında, Bitcoin’i erken benimseyen Brian Armstrong’un öncülüğünü yaptığı San Francisco merkezli kripto borsası Coinbase, kaç kişinin Amerika’dan olduğunu belirtmeden 43 milyon kullanıcısı olduğunu açıkladı.

İngiltere kripto sahipliği açısından önde

Kripto para biriminin benimsenmesi daha da hızlı bir hızla ilerliyor. Bu haftanın başlarında, kripto para borsası Gemini, İngilizlerin yüzde 13,5’inden fazlasının kripto para birimlerine sahip olduğunu açıkladı. Özellikle, kadın kripto yatırımcıları, tüm İngiltere kripto para sahiplerinin yüzde 41,6’sını oluşturuyordu.

ABD’nin bildirdiğine göre, bugün Londralıların yüzde 30’u kripto para birimlerine sahip ve bu rakam Büyük Britanya’daki en yüksek yüzde.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin