Bu kripto varlığı, dört ay içindeki yüzde 4,800 artışın ardından ilk 10'a doğru yolunu tutuyor
Bu kripto varlığı, dört ay içindeki yüzde 4,800 artışın ardından ilk 10'a doğru yolunu tutuyor

Kripto para piyasasının değeri rekor kırdı – Polkadot artık 4 numara

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, 56.500 doların üzerindeki başka bir rekordan sonra yavaşlama belirtisi göstermiyor. Ethereum 2,000 $’ı geçti ve en sonunda DOT 40 $’a dokundu.

Bitcoin yeni rekorlara doğru

Bu haftanın başlarında, lider kripto para biriminin keskin bir düşüşün ardından 46.000 $ fiyat etiketi civarında mücadele ettiği zamandı. Bununla birlikte, varlık, eğilimi hızla tersine çevirdi ve önemli miktarda değer kazanmaya başladı. Bu durum art arda yeni rekorları getirdi.

Çarşamba günü 50.000 $’ın üzerine çıktığında, Bitcoin o zamandan beri geriye düşmedi.

Şu an itibariyle, Bitstamp’a göre BTC’de tüm zamanların en yüksek seviyesi 56.620 dolar. Bu seviye, Tesla’dan Elon Musk’ın başka bir BTC tweeti atmasından kısa bir süre sonra geldi.

Bitcoin o zamandan beri biraz geri çekilmesine rağmen, bu satırları yazarken hala 55.000 $’ın üzerinde işlem görüyor. Daha önemli bir gelişme ise piyasa değerinin 1 trilyon doların üzerine gelmesi

BTCUSD. Source: TradingView

DOT ilk 4’e girdi

Altcoin piyasası da geçen hafta boyunca kayda değer kazançlar elde etti. Son 24 saatte, durum yalnızca Ethereum liderliğinde yoğunlaştı. İkinci en büyük kripto para birimi, 6 yıllık tarihinde ilk kez 2.000 doların üzerine çıktıktan sonra önemli bir kilometre taşını da aştı.

Litecoin (%4), Ripple (%6) ve Chainlink (%7) artış gösteren diğer koinler. Ancak BNB ve DOT son yükselişiyle bu koinleri sıralarında etti.

DOT,% 20 ile tüm zamanların en yüksek seviyesi olan yaklaşık 40 $’a fırladı. Bu seviye Polkadot’u Tether’i (USDT) geride bırakarak piyasa değeri açısından en büyük 4. proje haline getirdi. Cardano,% 16’lık bir artıştan sonra üç yıl içinde ilk kez 1 doların üzerine çıktı.

Son haftalarda tartışmasız en iyi performans gösteren Binance Coin, dün yaklaşık 350 $ seviyesine doğru bir artış yaşadı.

Yaklaşık 300 $ ‘a geri dönmesine rağmen, BNB yedi gün içinde %120’den fazla değer kazanmış durumda.

Cryptocurrency Market Overview. Source: Quantify Crypto

Bu haber ilk defa cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin