Kripto para piyasası 2017 sonlarında yaşadığı kazanımları tekrar yaşayabilir
Kripto para piyasası 2017 sonlarında yaşadığı kazanımları tekrar yaşayabilir

Kripto para piyasasında son durum: En dirençli paralar hangileri?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasadaki 4 kripto para bugüne kadarki en şanssız sayıları görüyor gibi. Çünkü ilk 10 kripto paranın tamamı kırmızı renkte ve her biri %5 oranından daha büyük kayıplar veriyor. Lider kripto para Bitcoin %5,5 oranında, Ethereum %9 oranında ve Ripple ise %5 oranında değer kaybına uğradı. Peki kripto para piyasasında son durum nedir?

Kripto para piyasasında son durum

Piyasa birkaç saat içinde 19 milyar dolar kaybettiği için toplu bir takla attı. Kripto para piyasası hacmi güne başlarken 286 milyar dolar iken aniden 267 milyar dolara düştü.

Kripto para piyasasında son durum
Kripto para piyasasında son durum

İlk 10’un en büyük kaybedeni EOS oldu ve son 24 saatte %10,8 oranında bir kayıp yaşadı. Ana ağ lansmanından birkaç gün sonra ağını dondurmak zorunda kalan EOS’un zor bir hafta geçirdiğini görüyoruz. EOS 7 gün boyunca %13,86 oranında değer kaybına maruz kaldı. Bu durumda haftanın üzerine yayılmış olan FUD’ı yansıtıyor. EOS şu anda 9,33 dolardan işlem görüyor.

Piyasa koşullarında en dirençli kripto paralar

Ethereum’da  (ETH) şu anda fazlaca kan kaybediyor. Ethereum yazım sırasında %9 oranında düşüşle 486 dolardan işlem görüyor. Litecoin ise %8 oranındaki değer kaybı ile 88,9 dolardan işlem görülüyor ve düşüş eğilimini sürdürüyor. Cardano (ADA) ve Bitcoin Cash (BCH), her ikisi de son 24 saatte %8 oranında bir kayıp yaşadı. Cardano yazım sırasında 0,14 dolar seviyesinde işlem görürken, Bitcoin Cash 805 dolardan işlem görüyor.

Kripto para piyasasında son durum
Kripto para piyasasında son durum

En büyük 10 kripto paranın çoğunluğu zorlu pazar koşullarında ortalama değerlerinin yaklaşık %7’sini kaybetti. IOTA %7 oranında düşüşle 1,07 dolardan, Stellar Lumens %7,6 oranında düşüşle 0,21 dolardan ve TRON %6,4 oranında düşüşle 0,04 dolardan işlem görüyor. Bitcoin ve Ripple şu anki piyasa koşullarında en dirençli olan kripto paralar. İki kripto parada şu anda %5’lik düşüşle işlem görüyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin