featured

SEC hamlesinden sonra kripto para piyasasında son durum: TON coin yükselirken bu altcoinlerde düşüş sürüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

SEC hamlesinden sonra kripto para piyasasının genel havası bugün de düşüş eğiliminde. Birçok kişi spot Bitcoin ETF’sinin onaylanmasının kripto piyasasında yükseliş rolü oynayacağına inanıyor. SEC kararı ertelemiş olsa da kripto Korku ve Açgözlülük Endeksi hâlâ 34/100 ile korku bölgesinde yer alıyor.

Kripto paralarda ve altcoinlerde düşüş sürüyor!

Bitcoin’in (BTC) fiyatı bugün düşüşte ve hâlâ 25.789,89 dolar ile 30.000 dolar eşiğinin altında ve son günde yaklaşık yüzde 1,09 oranında düştü. Diğer tanınmış altcoinler Cardano (ADA), Solana (SOL) ve Polkadot (DOT) sınırın diğer tarafında kayıplar yaşadı.

Ethereum son 24 saatte yüzde 1,22’lik bir düşüşle 1.632,00 dolardan işlem görüyor. Diğer önde gelen kripto para birimleri arasında XRP coin fiyatı yüzde 2,36’lık bir kayıp gözlemledi. Solana da fiyatı yüzde 1,66 oranında düşerek kayıplarla karşılaştı. Öte yandan birkaç gün önce kırmızı çizgiler üzerinde işlem gören Polygon (MATIC), son günden bu yana yine yüzde 1,44 oranında düştü.  Polkadot coin fiyatı ise bir günde neredeyse yüzde 1,30’luk bir düşüş yaşadı.

Meme kripto para birimleri dünyası da aynı hikayeyi anlatıyor. Geçtiğimiz 24 saat içinde Dogecoin’in fiyatı yaklaşık yüzde 0,48’lik bir düşüş yaşarken Shiba Inu’nun token fiyatı son 24 saat içinde neredeyse yüzde 1,62 oranında düştü.

Bugün kripto piyasası, çok az istisna dışında öncelikle düşüş eğiliminde. Küresel piyasa değeri dünden bu yana canlı bir şekilde azaldı ve şu anda 1,04 trilyon dolar seviyesinde bulunuyor. 24 saatlik kripto piyasası hacmi ise yüzde 9,68’den fazla bir düşüşle 34,2 milyar dolar.

Pepe coin yüzde 3,41 oranında düştü

Pepe coin fiyatı, birkaç gün önce kazançlarla karşılaştıktan sonra bugün ayılarla karşı karşıya. Fiyat dünden bu yana neredeyse yüzde 4 oranında düştü. Yazım sırasında 0.0000007931 dolardan işlem görüyor. Küresel piyasa değeri 310,73 milyon dolar. Bazı balinalar PEPE birikimlerine devam etmeye başlamış olsa da bu tür düşüşler şu anki duruma göre sürecek izlenimini veriyor.

kripto

DYdX kripto token yüzde 7,36 oranında düştü

DYDX de bugün ayılarla karşı karşıya. DYDX token fiyatı son 24 saatte yüzde 7’den fazla düştü.  Yazım sırasında fiyatı 2,11 dolardan işlem görüyor. Küresel piyasa değeri 330.346.011 dolardır. DYDX’in kurucusu Antonio Juliano, geçtiğimiz günlerde token işletme sahiplerine ABD dışına bakmalarını tavsiye etti.

KCS kripto token yüzde 6,94 oranında düştü

KuCoin’in KCS tokenı bir fiyat düzeltmesiyle karşı karşıya ve son 24 saatte neredeyse yüzde 7 oranında düştü.  Yazım sırasında fiyatı 3,84 dolardan işlem görüyor. Küresel piyasa değeri 371.063.623 dolardır. KCS’nin karşı karşıya olduğu düşüş eğilimi çoğunlukla piyasa genelindeki fiyat düzeltmesinden kaynaklanıyor.

TON coin yüzde 10,42 oranında yükseldi

Toncoin’in TON token’ı son 24 saat içinde yüzde 10’dan fazla artış gösterdi. Yazım sırasında fiyatı 1,93 dolardan işlem görüyor. Küresel piyasa değeri 6.621.820.166 dolardır. TonCoin ağının artan geliştirici faaliyeti, para biriminin değerini artırıyor gibi görünüyor.

kripto

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin