featured
Stack of cryptocurrencies. Bitcoin and most important cryptocurrency concept

Kripto para piyasasında bugün: Pepe coin, Kucoin ve bu altcoinler boğa koşusuna devam edemedi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasası düne göre düşüşte ve Bitcoin hâlâ yükseliş ivmesinde olsa da bazı büyük altcoinler şimdiden ayılarla karşı karşıya. Korku ve Açgözlülük Endeksi, düne göre iki puan düştü ve şu anda 40/100 seviyesinde bulunuyor. Bununla birlikte kripto para piyasa değeri de düştü.

Bitcoin ve meme coinlerde fiyat hareketi

Bitcoin’in (BTC) fiyatı bugün oldukça yükselişteydi ancak 27.255,75 dolar ile hâlâ 30.000 dolar eşiğinin altındaydı ve son bir saat içinde yaklaşık yüzde 0,25 arttı. Diğer tanınmış altcoinler Cardano (ADA), Solana (SOL) ve Polkadot (DOT) sınırın diğer tarafında kayıplar yaşadı.

Ethereum son 24 saatte neredeyse yüzde 1’lik bir düşüşle 1,701.73 dolardan işlem görüyor. Diğer önde gelen kripto para birimleri arasında XRP coin fiyatı yüzde 1,02’lik bir kayıp gözlemledi. Solana da kayıplarla karşılaştı ve fiyatı yüzde 4,39 oranında düştü.

Öte yandan birkaç gün önce kırmızı çizgiler üzerinde işlem gören Polygon (MATIC), son günden bu yana yine yüzde 0,77 oranında düştü.  Polkadot coin fiyatı ise bir günde neredeyse yüzde 2,32’lik bir düşüş yaşadı.

Meme kripto para birimleri dünyası farklı bir hikâye anlatıyor. Geçtiğimiz 24 saat içinde Dogecoin’in fiyatı yaklaşık yüzde 0,12’lik bir artışa tanık olurken Shiba Inu’nun token fiyatı son 24 saat içinde neredeyse yüzde 1,57 oranında düştü.

Bugün kripto piyasası, çok az istisna dışında öncelikle yükseliş eğiliminde. Küresel kripto piyasa değeri dünden bu yana canlı bir şekilde arttı ve şu anda 1,07 trilyon dolar seviyesinde bulunuyor. 24 saatlik kripto piyasası hacmi ise yüzde 46,86’dan fazla bir düşüşle 29,28 milyar dolar.

Bugünün öne çıkan 4 kripto para birimi

Pepe coin yüzde 2,61 oranında düştü

Pepe coin fiyatı dün kazançlarla karşılaştıktan sonra bugün ayılarla karşı karşıya. Fiyat dünden bu yana neredeyse yüzde 3 oranında düştü. Yazım sırasında 0.000000864 dolardan işlem görüyor. Küresel piyasa değeri 339,28 milyon dolar. PEPE, 2023’ün 2. çeyreğindeki şiddetli yükselişinin ardından uzun süreli bir düşüş trendine başladı.

XDC kripto para yüzde 5,21 düşüşte

XDC Network’ün XDC token’ı da bugün ayılarla karşı karşıya. XDC token fiyatı son 24 saatte yüze 5’ten fazla düştü. Yazım sırasında fiyatı 0,05954 dolardan işlem görüyor. Küresel piyasa değeri 822.797.727 dolardır. Özel borç ve fiziksel varlıklar için İngiltere merkezli bir pazar yeri olan Tradeteq, kısa süre önce katman 1 blok zinciri XDC Ağı üzerinde tokenize edilmiş bir ABD Hazinesi teklifi başlattığını açıkladı.

kripto

ASTR kripto token yüzde 5,16 oranında düştü

ASTR bugün de ayılarla karşı karşıya. ASTR token fiyatı son 24 saatte yüzde 5’ten fazla düştü.  Yazım sırasında fiyatı 0,05635 dolardan işlem görüyor. Küresel piyasa değeri 288.576.787 dolar. Birkaç ay önce yenilenmiş tokenomics’in daha fazla jetonu yok edeceğini veya yakacağını görecek bir duyuru yapıldı.

KCS kripto parası yüzde 4,50 oranında düştü

KuCoin (KCS) tokenı da bugün ayılarla karşı karşıya. KCS token fiyatı son 24 saatte neredeyse yüzde 5 düştü.  Yazım sırasında fiyatı 4,29 dolardan işlem görüyor. Küresel piyasa değeri 415.399.612 dolardır. KuCoin’in bir avantajı, KCS sahiplerinin ne kadar KCS’ye sahip olduklarına göre, borsanın işlem maliyetlerinden orantılı günlük temettü almalarıdır.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin