Kripto piyasası
Kripto piyasası 137 milyar dolarda durağan kalıyor... İşte son rakamlar

Kripto para piyasası güncellemesi: Ölü kedi teorisi gerçeğe döndü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası bu hafta sonuna düşüş ile girdi. En çok zarar gören kripto paralar ise Bitcoin SV, Cardano ve Neo olarak gözüküyor.

Kripto piyasaları, birkaç gün süren sağlam kazanımlardan sonra tekrar düşüş yaşadı. Piyasa genelinde yapılan  “ölü kedi sıçraması” yorumu gerçekleşti. Piyasanın 10 milyar dolar kadar geri gelmesi ile bu hafta elde edilen tüm kazanımların silindiği görülüyor. Toplam piyasa kapitalizasyonu 130 milyar doların altında ve yine görünüm olarak aşağı yönlü gözüküyor.

Kripto para piyasası 10 milyar dolar düşüş yaşadı

Bitcoin’deki kayıp yaklaşık yüzde 9’u buldu ve 4,300 dolardan 3,940 dolara kadar düşüş yaşadığı görüldü. BTC, böylece 4.000 dolar seviyesine geri dönmüş oldu. Ancak bu seviyeler oldukça kritik bölge olduğu için daha fazla zarar olasılığı gündemde. Ethereum ise yaklaşık yüzde 6’nın üzerinde bir kayıpla 112 dolara kadar düştü.

Altcoinler, bugün Asya işlem saatlerinde kayıplarını artırdı. Bitcoin SV yüzde 12’nin üzerinde düşerek 90 dolar seviyesini gördü. Bitcoin Cash ise yüzde 8’lik bir kayıp daha yaşadı. İlk on kripto para arasına giren Cardano, tekrar ilk ondan düşmeye yakın bir sermaye kaybı yaşıyor.  Stellar, yüzde 6 oranında düşmesine rağmen, Bitcoin Cash’den devraldığı dördüncü sıradaki yerini korudu.

Sabah saatlerinde görülen bu düşüş rakamlarının ise öğleden sonraki fiyatlamalarda ortalama yüzde 5’in altına çekilmeler görülüyor.

Dünün fomo etkisi bugün de sürüyor

Theta Token, sabahki düşüşte yüzde 40’lara kadar kayıp gördükten sonra şu an bu kaybını yüzde 20’nin altına çekmiş durumda. DEX, Factom ve QuarkChain’in ise şu an en çok kazandıran kripto paralar olduğunu görüyoruz.

Toplam piyasa sermayesi şu an 130 milyar dolar civarında bulunuyor. Geçen hafta sonu yılın en düşük seviyeleri görüldükten sonra hafta boyunca elde edilen kazanımlar ortalama yüzde 7’lik bir düşüş ile silinmiş oldu. Şu anki görünüm ise önümüzdeki hafta için ufukta kara bulutların olduğunu gösteriyor.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin