Tezos ve Ontology fiyat analizi: XTZ ve ONT nereye gidiyor?
Tezos ve Ontology fiyat analizi: XTZ ve ONT nereye gidiyor?

Kripto para piyasası düşüşü ortasında Tezos nasıl sağlam kalabiliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tezos (XTZ), geçtiğimiz haftalardaki rallisini sürdürürken son kripto piyasası düşüşünden bağımsız hareket etmesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. XTZ, 1,33 dolara kadar yükseldi, ivme kazandı ve potansiyel olarak başarılı bir çeyrek yıl geçireceği sinyalini veriyor.

XTZ için pump uyarısı var mı?

Tezos fiyat hareketleri, trader’ların kafasını karıştırdı, zira mevcut değerleme için önemli bir neden yok. En iyi açıklama, varlıkların daha erişilebilir olmasını sağlamak için yeni Coinbase eklemeye dayanan olumlu bir haber.

XTZ fiyat hareketi, nispeten küçük bir pazarın hareket etmesine yardımcı olan yükseliş grafiği göstergelerini takip ediyor. Tezos ticaret hacmi 24 saat içinde 113 milyon dolar civarında seyretti ve bu coin’in tarihindeki en büyük ikinci ticaret hacmi rakamı. Geçtiğimiz ay, XTZ, durgun pozisyonlardan 0.76 dolar civarında yükseldi ve bir kez daha birkaç dolarlık fiyatlara geçmeye çalıştı.

Tezos projesindeki gecikme XTZ fiyatını daha aşağı çekmişti

XTZ’nin başarısızlıklarından biri de, ayı piyasası boyunca mainnet lansmanında yaşanan gecikmeydi. Bu, XTZ’nin listelemelerde zorlanmasından dolayı piyasa fiyatını aşağı çekti.

Şimdi, Tezos bu farkı kapatıyor gibi görünüyor. Kripto para, az sayıda borsada işlem gördüğü için benzersiz bir işlem profiline sahip. Hacimlerin çoğu Binance üzerinde yoğunlaşıyor, Kraken ve Coinbase de görülen ticarette katkı sağlıyor. Bu, XTZ’nin bu pazarlardaki uyumlu bir yükseliş faaliyetine dayanarak artmasını sağlayacaktır.

XTZ fiyatı da, Bitcoin (BTC) fiyat hareketlerinden oldukça bağımsız. Çünkü hacimlerin yüzde 27’si doğrudan ABD dolarına, yüzde 30’u ise Tether’e (USDT) karşılığı. Bu, kripto paranın piyasalara karşı davranmasını ve eşsiz likidite kaynaklarını keşfetmesini sağlıyor.

Balina faaliyeti ayrıca, Binance’in XTZ için yeni fiyat hareketlerinin arenası olabileceğini gösteriyor. Bununla birlikte, şu an için yükselişi takip eden olası bir düşüş söz konusu gözükmüyor.

Diğer bir katalizör, ayı piyasasına rağmen hevesli olan güçlü Tezos topluluğu. Ağın destekçileri, akıllı sözleşmeler ve menkul kıymet tokenleri taşıma potansiyeline odaklanırken, piyasa fiyatlarına fazla bakmamaları öneriliyor.

XTZ’nin son canlanışı ve Coinbase aracılığıyla gözetim cüzdanları seçeneği de, kripto varlıklarına dayanan borsada işlem gören ürünlerin geliştiricisi olan Amun’un dikkatini çekti. Tezos, Amun tarafından Avrupa pazarı için ürünler oluşturmak üzere seçilen dokuz coinden biri.

bitcoinist


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin