Aave ve Cosmos fiyat analizi: AAVE ve ATOM için sırada ne var?
Aave ve Cosmos fiyat analizi: AAVE ve ATOM için sırada ne var?

Kripto para piyasası çökerken bu altcoin yüzde 80 fırladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasalarındaki gerilemeye rağmen, pek tanınmayan bir kripto para bu ay son derece dikkat çekici bir performans gösterdi.

Tachyon Protocol’ün IPX tokeni 1 Mart’ta 0,0539 dolardı. O günden itibaren istikrarlı bir görünüm izleyen token, geçen perşembe günü 0,0971 dolara yükseldi. Bu %80’lik atışın ardından IPX şu anda 24,7 milyon dolarlık piyasa değeri ile 0,0922 dolardan işlem görüyor ve en büyük 111. kripto para birimi olarak el değiştiriyor.

Bunun yanı sıra tüm kripto para piyasası tarihsel çöküşten toparlanmaya çalışıyor.

Bitcoin bu aya 8 bin 564 dolardan başladı ve 7 Mart’ta 9 bin 136 dolara yükseldi. Daha önce küresel pazarların da dahil olduğu koronavirüs korkuları arasında BTC 4 bin 121 dolara düşmüştü. Bitcoin şu anda ayın başlangıcından bu yana %27 düşüşle 6 bin 228 dolarda.

Tachyon Protocol’ün gördüğü son rallinin sürdürülebilir olup olmadığı merak konusu.

Yeni kripto para birimlerine yatırım yaparken dikkatli olunmalı

Yeni kripto varlığı 25 Şubat’ta piyasaya sürüldü ve Bithumb, OceanEX ve HitBTC’de destekleniyor. Halihazırda son derece volatil bir seyir izleyen kripto para piyasalarında yeni coin’lere yatırım yapmanın son derece riskli olabileceğini belirtelim. Birçok varlık, kuruluşundan bu yana değerlerinin %90’ını veya daha fazlasını kaybetmiş durumda.

Tachyon Protocol ekibi, merkezsiz bir internet protokolü oluşturmak için çalıştığını söylüyor. Token, şirketin menkul kıymet olarak görülebileceği ABD gibi ülkelerde mevcut değil. Ekip geçen hafta App Store ve Google Play’de bir “yeni nesil sanal özel ağ” yayınladı.

White paper’a göre IPX tokeni ağdaki kullanıcılar arasında bir ödeme aracı olarak kullanılmak üzere tasarlandı.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin