4 kripto para
Bu 4 kripto para bir haftada yüzde 100’ün üzerinde arttı

Kripto para piyasalarında son durum: Son yükseliş ve mevcut manzara

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son 24 saat içinde 7 bin 200 dolar seviyesinin üzerine çıkmayı başaran Bitcoin, şu an 7 bin doların hemen altında işlem görüyor. Kripto para piyasaları nasıl bir seyir izliyor?

Büyük altcoinler Bitcoin önderliğinde yükseliyor

Bu haberin yazıldığı esnada günlük %4,25’lik artışla 6 bin 938 dolardan işlem gören BTC, kritik direnci bir kez daha aşmaya hazırlanıyor. Altcoinler de aynı olumlu havayı taşıyor. XRP son 24 saatte %2,25 değer kazancıyla 18 sentin üzerinde işlem görürken ETH %5,28’lik günlük kazançla fiyatını 145,31 dolara taşıdı.

Bu sıçrama petrol piyasasında da benzer bir eğilim izledi. Petrol fiyatı %24’lük artış gördü.

Bitcoin (BTC) hakimiyeti nispeten aynı kaldı, hâlâ %65,4 civarında. Bu durum kripto para alanının Bitcoin tarafından yönetildiğini gösteriyor.

Vadeli işlem piyasalarında son durum

Sektördekilerin birçoğu, Bitcoin vadeli işlem piyasalarının Bitcoin fiyatı üzerinde olumlu bir etkiye sahip olduğuna inanıyor. Tüm büyük vadeli işlem piyasalarında büyük miktarlarda emir işleniyor.

En büyük Bitcoin vadeli işlem piyasası BitMEX’in son 24 saat içinde işleme konan yaklaşık 2,9 milyar dolarlık emir gerçekleştirdiği bildiriliyor. Diğer Bitcoin ve kripto para vadeli işlem platformları da benzer bir seyir izliyor. BitMEX, yalnızca son 24 saat içinde 90 milyon dolar değerinde kripto para birimini de tasfiye etti.

Huobi, OKEx, Binance, ByBit, Deribit de artan sayıda emirle karşı karşıya.

Koronavirüs kripto para piyasası üzerinde belirsizliğe yol açıyor

Birçok yatırımcı, mevcut COVID-19 krizine karşı kripto paralarını bir korunma aracı olarak kullanıyor. COVID-19’un ekonomik ve ticari etkileri açısından bir son henüz görünmüyor.

8.000 dolarlık yeni direnç fiyat seviyesi ise tamamen psikolojik. Birçoğu teknik nedenlerden dolayı fiyatların bu seviyeyi geçmeyeceğine inanıyor.

Ancak teknik göstergeler pazarı etkilemekte şu sıra çok güçlü değiller zira sokağa çıkma kısıtlamaları, birçok kişi tarafından kripto para birimlerinin benimsenmesine yol açabileceğinden, hepimiz yeni fiyat artışları görmeyi bekleyebiliriz.

coinspeaker

Fransa dijital avroyu denemek için bir deney programı başlattı!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin