bitcoin madencileri
Bitcoin madencileri zarar ediyor son 5 yılın en düşük karlılığına sahipler

Sektördeki en iyi kripto para madencilik donanımı üreticileri

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para madencilik donanımı üreticileri sektördeki en iyi noktaya gelmek için yarışıyorlar. Bitmain piyasa lideri olarak kalsa da, birkaç şirket daha inisiyatif alarak yarışta varlığını koruyor. Aşağıdaki şirketler, ticarileştirilmiş Bitcoin ASIC madenciliği dünyasında şu anda aktif durumdalar. Bu sektöre zamanla daha fazla firmanın gireceğini umuyoruz.

Kripto para madencilik donanımı üreticileri rekabet içindeler

4- Ebang Communicaitons

Birkaç yıl öncesine kadar, Bitcoin madencilik endüstrisinde Bitcoin için gerçek bir rakip olmayacağı ortaya çıktı. Ebang Communicaitons’un yardımıyla, bu durum yavaş yavaş değişmeye başlıyor. Asya merkezli firma, 12 TH/s’den 16 TH/s’ye kadar her yerde hızlı bir şekilde itme kapasitesine sahip birkaç farklı maden ekipmanı sunuyor. Fiyatlar bir hayli mütevazı ancak tüm ünitelerin bir PSU ile gelmediği akılda tutulmalı. Öyle olsa bile, bu Çinli firmanın Bitcoin ASIC dünyasında birçok ihtiyaç duyulan alanda rekabeti sunduğunu görmek güzel.

3- Halong Mining

DragonMint madencileri için en iyi bilinen Halong Mining, popülerlik açısından Ebang’ın biraz önünde görünüyor. Rakipler birbirini takip etmeye devam ettikçe, bu durum hiç kuşkusuz yıllarca sürecek. Halong Mining şu anda sadece Asicboost teknolojisi ile 16TH/sn DragonMint T1 madenci ekipmanını sunabiliyor. Ne yazık ki, ilgilenen müşteriler için bir bekleme listesi açılmış olmasına rağmen, henüz mevcut değil.

2- Canaan

Şu an için, Canaan ticari Bitcoin ASIC madencilik birimleri açısından rakipsiz iki numarada olmaya devam ediyor. Her ne kadar üniteleri mutlaka beklentilerinden farklı olsa da, şirketin toplu alımlara odaklanması ciddi iş anlamına geldiğini gösteriyor. Ayrıca tüm ürünlerini, gerekli güç kaynakları ve kontrol cihazları ile birlikte sunarak, uygun bir Bitcoin madenciliği işletmesi kurmak nispeten kolay.

Üniteleri arasında AvalonMiner 831, 841 ve 851 var. Bu ünitelerin hepsi rakiplerin sağladığı ürünlere göre çok daha düşük fiyatlı. Bu üniteler 12,5 TH/s ve 14,5Th/s arasında işlem sağlayabilir. Hisse senedi sorunları nedeniyle tüm birimler şu anda satın alınamaz, ancak teklifleri hala rekabetçi olmaya devam eder.

1- Bitmain

Bitcoin madencilik pazarının hakimiyeti açısından Bitmain ile rekabet etmek çok zor olacak. Onlar sadece en fazla ürünü üretmiyorlar, aynı zamanda büyük madencilik havuzlarından birini başarıyla çalıştırıyorlar. Geçtiğimiz yıl boyunca firma, hem donanım hem de madencilik açısından yaklaşımını çeşitlendirdi. Altcoinler için çeşitli ASIC madencileri piyasaya sürüldü. Madencilik cephesinde, Bitmain, Bitcoin Cash’in sağlam bir savunucusu.

Antminer tarafından satılan Bitcoin ASIC madencilik birimleri oldukça fazla. Her şey, kullanıcıların hafif bir ünite ile evde maksimum güç, verimlilik ve hatta isteyip istemediğine bağlı. Tüm madencilik donanımları oldukça işlem kabiliyetine sahip olsa da, kullanıcılar ağın geri kalanıyla uzaktan rekabet edebilecek kadar az sayıda aygıta ihtiyaç duyacak. Tüm ünitelerin bir PSU ile gelemeyeceğini aklınızdan çıkarmayın, ancak bu doğrudan üreticiden satın alınan madencilik birimleri arasında rastlanan bir şey.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir