Kripto para kullanımı
Kripto para kullanımı ve adaptasyonunu arttıracak önemli gelişme!

Kripto para kullanımı ve adaptasyonunu arttıracak önemli gelişme!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para kullanımını ve adaptasyonunu arttıracak gelişmeler üst üste yaşanıyor. Tüm bu açılımlar Bitcoin ve kripto para piyasalarında ciddi bir canlılığın yaşanmasına neden olabilir.

300 milyonun üzerinden kullanıcı sayısı olan PayPal Bitcoin ve kripto para satışı yapabileceği bir platform geliştiriyor. Visa’dan da benzer yönde bir çalışma haberi geliyor. Şimdi ise dev ödeme ağına sahip Mastercard’dan kripto para piyasalarını ilgilendiren önemli bir çalışmanın haberini alıyoruz.

Kripto para kullanımı ve adaptasyonunu arttıracak MasterCard hamlesi

Kripto para banka kartı uygulamasını hayata geçiren ilk firmalarından birisi Wirex. Bu karta ve uygulamaya sahip olan kripto para yatırımcısı kripto paralarını hızlı biçimde nakde çevirebiliyor. Wirex Kart ile kripto paralarını harcayabiliyor. Örneğin bir kahve standından kahve alabiliyorsunuz ya da metro binişi için kullanabiliyorsunuz. Bu konuda aşağıdaki youtube videosuna göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Sadece 2020 yılının ilk çeyreğinde 1.6 trilyon dolarlık işlemi gerçekleştiren MasterCard, Wirex’e “asıl üyelik statüsü” verdi. Wirex, İngiltere Finans Otoritesi tarafından lisans almış ve regüle edilmiş bir kripto para platformu. Wirex’in MasterCard’tan tam destek almasıyla MasterCard’ın ödemeler sistemini tamamen kullanabilecek.

Sonuç olarak WirexCard sahibi olan bir kripto para yatırımcısı, MasterCard’ın kullanılabildiği her yerde WirexCard’ı kullanabilecek.

Yukarıdaki tüm açılımlar Bitcoin ve kripto para piyasalarında yeni ve canlı bir dönemin kapılarını aralayabilir. Beklenen boğa sezonunun kapılarını açabilir.

Coindesk.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin