Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: Ripple’ın yeni rakibi, Bitcoin fiyat tahminleri, Ethereum, TRON, Litecoin, Cardano, Stellar ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

JP Morgan’ın yeni dijital varlığının Ripple ve XRP üzerindeki etkisinden, Litecoin’e gelen gizlilik özelliklerine kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Ripple ve XRP haberleri

Kripto araştırma firması Delphi Digital, JP Morgan’ın yeni kripto parasının Ripple ve XRP’nin kullanım alanı düzeyine meydan okuduğunu söylüyor. Delphi Digital müdürü Tom Shaughnessy, Bloomberg’e finansal devin dijital varlığının San Francisco startup’ına büyük bir etkisi olabileceğini söyledi.

JP Morgan’dan gelen habere cevaben, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, JPM Coin’in dünyadaki farklı bankaları ve finansal kurumları birleştirmek için tasarlanmış açık bir ağla rekabet edemeyeceğini söylüyor.

Bitcoin ve kripto para haberleri

Çin’de kriptoda önde gelen isimler, Bitcoin’in geleceği hakkında görüşlerini açıkladı. Crypto yatırımcısı Chandler Guo 8BTC’ye, yaklaşan Bitcoin halving olayının Bitcoin fiyatında on kat artışa sebep olacak potansiyele sahip olduğuna inandığını söyledi. Halving, gelecek yılın Mayıs ayında gerçekleşecek.

Qtum kurucusu Patrick Dai, 2019 boyunca Bitcoin’in fiyatının çıkacağını söyledi. Lider kriptonun bu yıl konsolide olmaya devam edeceğine ve yıl sonuna kadar 4.500 dolar ila 50.000 dolar arasında çıkış yaşayacağına inanıyor.

Son olarak, Çin’in Bitcoin milyarderi ve tezgah üstü satıcısı Zhao Dong, kripto kışının önümüzdeki yıl biteceğini ve BTC’nin 2021’de “en az 50.000 dolar” değerine ulaşacağını söyledi.

Ethereum haberleri

Ethereum ölçeklendirme çözümü geliştiricisi Prysmatic Labs, Ethereum 2.0’daki son güncellemesini yayınladı.

Bu sürüm, işlem hızını arttırma ve tamamen işlevsel bir testnet çalıştırma çabalarındaki son ilerlemenin içeriğinden bahsediyor.

Litecoin haberleri

“Litecoin’i anlamak” adlı kitabın yazarı ve işletme müdürü Andrew Yang, Litecoin’in ağda gizlilik özelliklerini uygulama konusundaki planlarına dair bir röportaj verdi.

Steller Lumens haberleri

Stellar ekibi yeni bir ağ yükseltmesi başlattı. Sürüm 10.2.0, bir dizi kararlılık ve performans iyileştirmesi içeriyor.

Yeni güncellemeye genel bakışı buradan inceleyebilirsiniz.

TRON haberleri

TRON yeni bir dönüm noktasına girdi. Merkezi olmayan uygulama takipçisi DappReview’a göre, TRON ağının toplamda 200 DApp’a ulaşması üç buçuk ay sürdü.

Cardano haberleri

Cryptocurrency Avustralya, Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson ile yeni bir röportaj yaptı.

Görüşme, kripto pazarının mevcut durumunu, Cardano’daki son gelişmeler ve merkezi olmayan uygulamaları kapsamaktadır.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin