Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: Brian Kelly, Bitcoin (BTC) için rekor yönü belirtiyor ve XRP, Tron, Ethereum, Litecoin, Stellar, Cardano

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in yükselişinden Tron’un büyük BitTorrent güncellemesine kadar, flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun

Bitcoin ve kripto para haberleri

CNBC’den Brian Kelly, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru gittiğini söyledi. Kripto yatırım şirketi BKCM’nin kurucusu ve CEO’su, bunun önümüzdeki birkaç yıl içinde gerçekleşeceğine inandığını söyledi ve şunları ekledi:

Hiç şüphesiz bu bir sonraki döngü. Muhtemelen iki yıllık bir döngü olduğunu düşünüyorsunuz. 2020’de Bitcoin arzı yarıya indirilecek. Bitcoin için döngü genellikle bir yıl öncesinden başlar. Bu yüzden, bu iki yıllık süre boyunca, özellikle kurumlar gelirse bu yükselişe geçme ihtimaliniz yüksektir ve bence tüm zamanların en yüksek seviyesini geçeceğimizi düşünüyorum.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple, XRP tabanlı ödeme çözümü xRapid’in mekanizması hakkında bazı bilgiler paylaştı. Şirket, platformun kullanılması halinde, tipik sınır ötesi ücretlerde bankaların ve finansal kurumların %70’e kadar tasarruf edebileceğini söyledi.

Yazılım çözümü, XRP, şirketlerin hızlı bir şekilde Fiat’ı XRP’ye dönüştürmesini ve daha sonra Fiat’a dönüştürülen meblanın başka bir ülkeye göndermesini sağlayan bir ara varlık olarak kullanılmasını sağlıyor. Tüm mekanızma, bir işlemi birkaç dakika içinde tamamlamak üzere tasarlandı.

Ethereum haberleri

Ethhub.io’nun geliştiricisi olan Eric Conner, Ethereum Vakfı’ndan daha fazla şeffaflık talep ediyor.

Conner, ortalama maaş, personel sayısı ve Fonun genel organizasyon yapısı dahil olmak üzere, temel verilerin üç ayda bir yayınlanmasını talep etmekte.

Litecoin haberleri

Litecoin Vakfı, LoafWallet için büyük bir güncelleme yaptığını açıkladı. İOS ve Android için bağımsız Litecoin Cüzdanı artık yeni kurtarma özelliklerine ve doğrudan Litecoin satın alma yeteneğine sahip.

Tron haberleri

Tron’un dosya paylaşım platformu BitTorrent yeni bir video yayınladı. Platformun, platformu kullanan insanları ödüllendirmek için Tron tabanlı token olan BTT’yi nasıl entegre edeceğini ayrıntılarıyla anlatıyor.

Stellar Lumens haberleri

Stellar ekibi, XLM’nin nasıl çalıştığının bir incelemesini paylaşıyor. Bu özellik, kullanıcıların işlemlerine belirli bir kullanıcının bakiyesini takip etmeleri için borsalara yardımcı olabilecek notlar eklemelerine izin verir.

Cardano haberleri

Cardano‘nun kurucusu Charles Hoskinson, dLab’ın ev sahipliğinde yeni bir röportaj verdi. Hoskinson, kripto birlikte çalışabilirliği, Ethereum ve Blockchain’in kökeni ve geleceği hakkında konuşuyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin