Kripto para fiyatları 3 Ocak’ta dalgalanabilir

Kripto para fiyatları bu tehlikeli çağrı nedeniyle düşebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü kripto para yatırımcı Trace Mayer, Bitcoin’in genesis bloğunun yıl dönümü olan 3 Ocak’ta kripto para sahiplerini Bitcoin’lerini özel anahtarlarının kendilerinin kontrolünde olmadığı herhangi bir platformdan kaldırmaları için bir kampanyaya davet ediyor. Bu tehlikeli kampanya kripto para fiyatları için yeni düşük seviyeleri getirebilir.

Kripto para fiyatları 3 Ocak’ta dalgalanabilir

Yatırımcı Trace Mayer, bu yöntemle kripto para fonların velayetinin üçüncü taraflara verilmesini boykot etmeye teşvik etmeyi hedefliyor. Yayınladığı bir video ile kampanyayı başlatan Mayer, sahiplerinin paralarını borsada tutmak yerine kontrol altına almalarının zamanının geldiğini vurguluyor.

Ayrıca Mayer, 800.000’den fazla Bitcoin‘i taşıyan Coinbase ve ödeme işlemcisi BitPay gibi önemli kripto para platformların şüphe yaratan hareketlerini dile getiriyor. Kripto para borsaları merkezileşmiş platformlar oldukları için saldırıya uğrama veya aldatılmaya eğilimli oldukları büyük bir gerçek. Kampanya, kullanıcıların neden donanım cüzdanlarına sahip olmaları gerektiğine ilişkin tartışmaları gündeme getirdi.

Hack saldırısı ve piyasada yeni bir çöküş meydana gelebilir

Aynı zamanda fonların çekilmesi durumunda piyasa bu durumdan olumsuz etkilenebilir. 3 Ocak’ta borsalardan çekilen fonlar Blockchain’de birikir ve işlem ücretlerinin fazlaca yükselmesine neden olur. Sonuç olarak kripto para fiyatlarında yeni düşük seviyeleri tetikleyebilir.

Borsaların çoğu, fonlarının büyük bir kısmını soğuk depoda  tuttuğundan, kullanıcıların para çekme taleplerini karşılamak için bu fonları sıcak cüzdanlara taşımak zorunda kalacaklar. Bu da borsaların kolayca hack saldırılarının hedefi haline gelmelerini sağlayacak.

News.8btc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin