ATH sonrası görülen veri yine açığa çıktı: 1 saatte 25 bin Bitcoin adresi üretildi!
ATH sonrası görülen veri yine açığa çıktı: 1 saatte 25 bin Bitcoin adresi üretildi!

Bitcoin cüzdanı Blockchain, günde 50.000 kullanıcı kazanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para cüzdanı Blockchain, kripto pazarındaki devam eden düşüş karşısında günde 50.000 yeni kullanıcı kazanıyor.

Twitter hesabından haberi yayınlayan Blockchain CEO’su ve Cofounder Peter Smith, Coinbase’in de
bu iddiaya sahip olduğunu belirten bir tweet attı.

Downturn’e meydan okumak

Coinbase’in geçen yılki Bitcoin zirvesinde günlük 50.000 yeni kullanıcı kaydettiğini belirten Coinbase CEO’su Brian Armstrong ile yapılan röportaja yanıt veren Smith, Blockchain’in şu anda her gün yeni kullanıcıları bünyesine eklediğini tweetledi. Hizmet, diğer belirsiz kullanım durumlarında olduğu gibi, kullanıcıların kripto ile fiilen pratik olarak kullanım ve etkileşimde bulunmalarına yardımcı olur.

Smith tweette şöyle söyledi:

https://twitter.com/OneMorePeter/status/1029738550483406850?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1029738550483406850&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ccn.com%2Fbitcoin-wallet-blockchain-says-its-adding-50k-users-per-day%2F

Kripto para cüzdanı Blockchain’in büyük tutkusu

Kendini “en güvenilir kripto şirketi” olarak tarif eden Blockchain, zaman zaman küçük bir tanıtım yapma ihtiyacı duyuyor. Şirketin yakın zamanda 25 milyon cüzdanı eklediği göz önüne alındığında bu durumun, şirketin agresif büyüme zihniyetiyle uyumlu olduğu söylenebilir.

Şirket, kullanıcılarına, kripto para birimini gönderme, alma, takas etme ve saklama olanağı sunuyor. Blockchain, 2017 yılında Google’ın liderliğindeki 40 milyon ABD Doları tutarında bir B serisi fonun başarılı bir şekilde kapatılmasından daha fazlasına sahip.

Virgin UK’in en iyi 10 işletmesi arasında yer alan Blockchain, hem perakende kripto pazarını hem de yatırım pazarını ele geçirme çalışmalarına sahip. Daha önce de belirtildiği gibi temmuz ayında şirketin Blockchain Principal Strategies adında kurumsal yatırımcılara yönelik yeni bir ürün başlattığını bildirdi.

Ürün, kurumlara ve aile ofislerine kripto endüstrisindeki bağış, emekli maaşı, hedge ve yatırım fonlarına artan ilginin ışığında pazarlara ve araştırmaya özel erişim sunmaktadır.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin