Kripto para borsaları 61 milyon XRP transfer etti! Neler oluyor?
Kripto para borsaları 61 milyon XRP transfer etti! Neler oluyor?

Kripto para borsaları 61 milyon XRP transfer etti! Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Whale Alert tarafından yayınlanan verilere göre Binance, Coinbase ve Bitrue 61 milyon XRP token transfer etti. Ağ, Coinbase’in 20.000.000 XRP tokenini (11.290.856 dolar değerinde) Binance’e transfer ettiğini ve ayrıca 31 milyon token’i bilinmeyen bir cüzdana taşıdığını tespit etti. Aynı şekilde Bitrue da 10.000.000 XRP aktardı.

Benzer şekilde, yaklaşık dört gün önce, anonim balinalar bilinmeyen cüzdanlar arasında 99,3 milyon dolar değerinde XRP taşıdı. Ripple Labs kayıtsız bir varlık sunmakla suçlandığında Ripple ile ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki davanın ardından Coinbase daha önce platformunda XRP ticaretini askıya almıştı.

Şu anda borsa, ABD’deki trader’ların platformda XRP ticareti yapmasını askıya aldı. Ancak Coinbase cüzdanları olan kullanıcılar hala XRP tokenleri tutabilir, para çekme ve transfer yapabilir. Benzer şekilde, çoğu ABD merkezli borsa da XRP ticaretini askıya aldı.

Krizin ortasında XRP, CoinMarketCap’e göre şu anda 7. sırada yer alıyor ve neredeyse bir hafta boyunca 0,57 dolar civarında durdu. Yıl başladığından bu yana, token 0,71 dolarlık fiyat seviyesini geçemedi.

Son 24 saat içinde, XRP, eski SEC başkanı kripto para birimini savunduğunda ve davayı bir hata olarak nitelendirdiğinde biraz iyimserlik gösterdi. Kripto paranın gösterdiği güç nedeniyle Fxstreet, fiyatın %15 artabileceğini öngördü ve önündeki direncin zayıf olduğuna dikkat çekti.

Bununla birlikte XRP hayranları, Ripple Labs krizinde bile fiyatın bu kadar yüksek kalmasının, kripto para hakkındaki iyimserliği ortaya çıkardığına inanıyor. Birkaç hafta önce Ripple aleyhindeki davanın yakında sona ereceği bildirildi, ancak bugün her iki tarafın da bir anlaşmaya varmış olup olmadığından şüphe ediliyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin