EOS ve Uniswap fiyat analizi: EOS ve UNI için sıradaki hamle ne olacak?
EOS ve Uniswap fiyat analizi: EOS ve UNI için sıradaki hamle ne olacak?

Kripto para analistilerinden Bitcoin ve 5 altcoin için olumlu tahminler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Albright Investment Group’un (AIG) kurucusu, Bitcoin‘in şu anda konsolide olduğunu ve çok daha yüksek bir fiyat aralığına geçmek için hazır olduğunu söyledi.

Victor Dergunov, Bitcoin’in şu anki fiyatı olan 9,158 dolardan yaklaşık %991 oranında fırlayabileceğini iddia eden çılgın Bitcoin tahmini ile dikkatleri üzerinde topladı.

“Bitcoin 100 bin dolara çıkabilir.”

Dergunov:

Bitcoin çok yıllı dalgalar halinde hareket eden bir varlık ve dalganın bu bölümü bitmeden önce çok daha yükseğe çıkacak. Bir sonraki ayı piyasası gelmeden, BTC fiyatı kabaca 76-100 bin dolara çıkabilir. Muhafazakâr bir şekilde konuşarak söylüyorum: Bitcoin önümüzdeki 2-5 yıl içinde 50 bin dolar ila 100 bin dolar arasında işlem yapabilir.

Yükseliş öngören Bitcoin tahminleri ile tanınan Dergunov, Çin’in kripto para alanına her geçen gün daha dostça yaklaştığına dikkat çekti.

AIG kurucusu ayrıca Litecoin, Dash, Zcash, XRP ve Monero’nun yakın ve uzun vadede en çok yükselecek alternatif kripto paralar olduğunu vurguladı.

Dergunov’a göre XRP fiyatı gelecekte sanılandan bile çok fırlayabilir ve bunun için gereken tek şey finansal enstitüler tarafından benimsenmesi.

Yükseliş görünümüne rağmen, Dergunov, kripto varlıklarına yatırım yapmanın son derece riskli yapısını vurguladı. Hükümet yasakları, borsalar ve diğer tuzakların hem Bitcoin hem de altcoin pazarının değerinde çökmeye neden olabileceğini belirtti.

“Kısa vadede düşüş görülecek.”

Analist Josh Rager ise Bitcoin’in kısa vadede geri çekilme riski altında olduğunu söyledi.

BTC’nin kayda değer bir düşüşü engellemek için 8,800 doların üzerinde kalmasını söyleyen Rager, ivme kazanmak için BTC’nin yaklaşık 9.550 dolar ıkırması gerektiğini ifade etti.

https://twitter.com/Josh_Rager/status/1189541530681380865

dailyhodl


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin