Bitcoin'in piyasa değeri artık Visa ve MasterCard'ın toplamından daha büyük
Visa’dan peş peşe bombalar geliyor: Şimdi de USDC kredi kartı yolda!

Kripto para adaptasyonu için Visa’dan güçlü destek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paralar, piyasada genel olarak yatırım aracı olarak kullanılıyor. Yatırımcılar, ileride daha yüksek fiyattan satarım diye kripto para alıp bir süre bekledikten sonra satışa sunarak kâr elde etmeye çalışıyorlar. Kripto paraların ödeme aracı olarak kullanılması ve yaygınlaşması yatırım motivasyonun da ötesinde kripto paraların talebini ve fiyatını artıracaktır. Bu amaçla son günlerde kripto para banka kartları, ödeme aracı olarak kripto paraların kullanımını ve talebini arttırıyor.

Geçtiğimiz günlerde Wirex, Visa alt yapısını kullanmak için bir iş ortaklığı geliştirdi. Wirex’in kripto para tabanlı banka kartları, seçilmiş bölgelerdeki Pos cihazlarında kullanılabilecek. Bu sayede kripto para yatırımcıları, sanal paralarını fiat para gibi reel ekonomide harcayabilecek.

Ripple ortağı Wirex, ABD’den ilk lisansını aldı

Kripto para adaptasyonu için bir adım daha

Visa, başka bir kripto para kartı tedarikçisi NetCents’e de destek sunacağını açıkladı. Netcent Visa Kredi Kartlarına sahip olan kripto para yatırımcıları, sanal paralarını Visa’nın sistemi üzerinden harcayabilecekler.

Netcent şimdilik Bitcoin, Lightcoin, Ethereum, Bitcoin Cash ve Ripple’ı destekliyor. Bu kripto paralara sahip olan yatırımcılar, Netcent ile varlıklarını çok rahat biçimde harcayabilecek ve nakit paraya çevirebilecek.

Visa’nın dünya geneli 40 milyonu aşkın kullanıcı sayısı var. Visa, geniş kullanım ağı ile kripto para piyasalarına güçlü destek sunuyor.

Thepaypers.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin