Top 3 fiyat tahmini: Bitcoin, Ethereum ve Ripple’da kurtarma çalışmaları başladı
Top 3 fiyat tahmini: Bitcoin, Ethereum ve Ripple’da kurtarma çalışmaları başladı

Kripto milyonerinden, yeni Bitcoin (BTC) Mikro Yatırım Uygulaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir kripto milyoneri, insanların Bitcoin yatırımları dünyasında yer alması için “kolay bir rampa” sağlamak üzere tasarlanmış bir uygulama başlattı.

Bitcoin (BTC) Mikro Yatırım Uygulaması

12 yaşında BTC’ye ilk yatırımını yapan 20 yaşındaki Erik Finman, kullanıcıların bir Bitcoin fraksiyonunu yedek değişimden satın almalarını sağlayan CoinBits’i piyasaya sürdü. Uygulama, bir kullanıcı günlük alım yaptığında artanları toplar, daha sonra satın alma miktarı en yakın dolar seviyesine yuvarlar ve elde edilen küçük miktarlarla Bitcoin alımı gerçekleştirir.

Yeni yaptığı röportajda Finman, kripto yatırımına kolay bir giriş yapılamamasının endüstrinin en büyük sorunlarından biri olduğuna inandığını ve uygulamasının bu sorunu hafifleteceğini umduğunu söylüyor. Finman daha sonra şunları ekledi:

Sadece kaydolmanızı, ödeme bilgilerinizi bağlamanızı ve Bitcoin satın almanızı sağlar. Kulağa basit geliyor ama bu insanlar için gerçekten zor. Uygulama bu durumu süper kolay hale getirir: Manuel olarak yatırım yapabilirsiniz veya bankamatik kartınızı / kredi kartınızı, her kullandığınızda sadece biraz Bitcoin yatırımına bağlayabilirsiniz. Böylece yatırımlarınızı arka planda otomatik pilotta çalıştırabilir, ayarlayabilir ve unutabilirsiniz. Kripto paralara yatırımı çok kolay hale getiriyoruz.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin