Kripto market değeri 3 trilyon dolara ulaştı: BTC ve ETH piyasada baskın
Kripto market değeri 3 trilyon dolara ulaştı: BTC ve ETH piyasada baskın

Kripto market değeri 3 trilyon dolara ulaştı: BTC ve ETH piyasada baskın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yeni haftayla birlikte kripto para piyasaları hızlı başlangıç yaptı. Piyasanın ilk iki sırasında bulunan Bitcoin ve Ethereum, yeniden yükselişe geçti. Bu ikiliye Ripple ve daha birçok altcoin eşlik etti. Tüm varlıkların değerlenmesi market hacmini de genişletti. Kripto market değeri CoinGecko verilerine göre 3 trilyon dolara ulaştı.

Piyasa değeri verilerin kayıt altına alındığı günden bu yana ilk defa 3 trilyon dolar barajını geçti. 10.000’den fazla varlığı takip eden kripto analitik platformu CoinGecko, tüm varlıkların piyasa değerini paylaştı. Son 24 saat içinde %3,7 artarak 3.019 trilyon doları gördü. Bu zamana kadar görülen en yüksek kripto market değeri oldu.

Market değerinin artmasına Bitcoin’in yanı sıra DOGE, XRP, ETH etki etti. Majör coinlerin bir kısmı durağan geçirse de özellikle DOGE ve XRP, kripto market değerini sırtladı. Geçtiğimiz haftalara göre daha hızlı başlangıç olması pozitif bir görüntüyü ortaya çıkardı.

Kripto varlıkları piyasa değerini yukarı taşımaya devam ediyor

Bitcoin ve türevleri hafta sonunu iki farklı yönde geçirdi. Cumartesi cansız bir piyasayı izlerken Pazar günü daha sert hareketler görüldü. Haftalık ve günlük kapanışlar ise çoğu para biriminde direnç üstünde gerçekleşti. Bu da piyasanın yeni haftaya pozitif başlamasına neden oldu.

Ethereum geçtiğimiz hafta Fed kararında yeni ATH yaptıktan sonra bir tüm zamanlar zirvesine daha ulaştı. Ethereum’un bu durumu önümüzdeki günlerde de devam edebilir. Meme coinlerde ise Dogecoin ön plana çıktı. SHIB kan kaybederken, DOGE yeniden toparlandı. Kripto market değeri 3 trilyon dolara çıkmasına altcoinlerde etki gösterdi.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin