ICOBox
kripto-kisini-icobox-destegi-ile-atlatin

Kripto kışını ICOBox desteği ile atlatın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen sene kripto pazarının günü gününe tutmayan dönemlerine şahit olduk. İlk Para Teklifleri (ICO’lar) bir yıl önce, fon toplamanın yeni bir altın çağını yaşamışlardı. Birkaç saniye içinde milyonlarca dolar kazanmayı başaran sınırsız fon toplama kampanyaları ile işleri oldukça kolaylaşmıştı. Fakat 2018’in ortalarında işler değişti…

Pazar buz kesti. Yatırımcılar, Blockchain platformları oluşturmak yerine hızlı bir para kazanmak için ICO formatının potansiyelini hesapsızca tüketen bazı sahtekâr girişimlerden şüphelenmeye başladı. Ve sonucunda kriptoya kış geldi. Karamsar bazı kesimler, Blockchain ağlarının henüz ölçeklenebilme ve gerçek merkezsizlik gibi konuların üstesinden gelemediği yönünde eleştirilerde bulundular. Böylelikle 2018 yazının sıcağında dondurucu bir Blockchain kışı başlamış oldu.

Ancak kripto projeleri menşetteki yerlerini kaybederken, dünya çapındaki geliştiricilerin ve korkusuz vizyonerlerin önderliğinde Blockchain öne çıkmaya devam etti. Kripto kışının bitiminde, ekiplerin imkânsız görünen teknik engellerle uğraştığını, çözüm bulmak ve hayallerini gerçeğe dönüştürmek için yorulmadan çalıştıklarını gördük.

Ancak kutup soğuğuna bürünen piyasada çok çetin bir çalışma ortamı oluşabilir. Büyümelerine yardımcı olan bir destek sistemi yoksa en iyi fikirler bile başarısız olur. Durgun bir ICO piyasasında Blockchain girişimcileri, girişimci kapitalistler, melek yatırımcılar ve endüstrinin kalbindeki oyuncularla ilişki kurmanın ve geliştirmenin yollarını bulmak zorundadırlar.

Ama nasıl? Endüstrinin tecrübeli isimleri açıkça, kendini kanıtlamamış yeni ortaya çıkan girişimlere kuşkuyla bakıyor ve bağlantı kurma çabalarının verimsiz kalması platformunuzu geliştirmek için harcanan zamanın boşa geçmesine neden oluyor.

Daha iyi bir yol var ve ICOBox yardım etmek için burada

ICOBox, sektörün merkezinde, en iyi ve en parlak girişimlere ışık tutan ve fikirlerin pazara sunulmasına yardımcı olan global bir Blockchain uzman ekibi. Markanızı hem meraklı yatırımcılara hem de halka sunma konusunda uzman olan ekip, farkındalık oluşturmanıza ve girişiminizin en iyi şekilde piyasaya sürülmesine yardımcı oluyor.

Şimdi ise Blockchain girişimlerinin melek yatırımcılarla ve girişim sermayedarlarıyla ilişki kurması her zamankinden daha fazla kritik öneme sahip. Neyse ki, ICOBox, sizin için tüm bu bağlantıları kurmuş durumda. Sizi ve girişimlerinizi onlara tanıtmaya hazır. Ayrıca fikirlerinizi geliştirmek, markanızı tanımlamak ve büyük fikirlerinizi gerçeğe dönüştürmek için ekibinizle birlikte çalışıyorlar.

Kripto kışını kendi başınıza aşmak için uğraşmayın. Bugün sizi fırtınadan koruyabilecek potansiyele sahip olan ICOBox ile temasa geçin!

ICOBox

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin