“Mart ayında bu 4 kripto para patlamaya hazırlanıyor!” - Tanınmış trader açıkladı… Peki Bitcoin yükselecek mi?
“Mart ayında bu 4 kripto para patlamaya hazırlanıyor!” - Tanınmış trader açıkladı… Peki Bitcoin yükselecek mi?

Kripto duygu endeksi ne anlatıyor? Yatırımcılar hangi kripto paralar hakkında olumlu, hangileri hakkında olumsuz?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Bu hafta, on büyük kripto para için ortalama 7 günlük hareketli kripto piyasası duyarlılık puanı (sentscore), 10 üzerinden 6,25’te pozitif kaldı. Kripto piyasası duyarlılık analiz sitesi Omenics verilerine göre, önceki haftan kaydedilen 6.43 skoruna kıyasla biraz daha düşük bir noktadayız.

En iyi kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), 7,7’lik çok olumlu bir piyasa duyarlılığı skoruna sahip tek kripto para olmaya devam ediyor. Bunu, 7 puanla pozitif kalan Ethereum (ETH) izliyor. Tether’in (USDT) piyasa duyarlılığı, %15’in üzerinde düşüş gösterdi ve biraz olumsuz bir duyarlılık bölgesine yaklaşan tek büyük para birimi oldu. Diğer tüm ilk 10 kripto para, fiyat değerlendirmesi açısından harika bir hafta geçirmesine rağmen nötr bir bölgede kalan Binance Coin (BNB) haricinde çoğu pozitif kaldı.

İlk 10 kripto para arasında duygu değişikliği:

Sentscore ölçeğini yorumlama:

  • – 0 – 2.5: çok olumsuz
  • – 2 – 3,9: biraz negatif bölge
  • – 4 – 5.9: nötr bölge
  • – 6 – 7.49: biraz pozitif bölge
  • – 7,5 – 10: çok pozitif bölge.

10 büyük varlık arasındaki günlük duyarlılık hareketlerinden bahsetmişken, en büyük gelişme 4,7’ye yükselen USDT tarafından yapıldı -% 7,4’lük bir net iyileşme. Son 24 saatte, BTC piyasa duyarlılığı 7,9’a yükseldi, ancak o zamandan beri biraz düştü.

10 kripto para dışında en büyük haftalık duygu artışı, her ikisi de %10’un üzerinde yükselen ve 10 üzerinden 6,1’e ulaşan yearn.finance (YFI) ve Crypto.com Coin (CRO) tarafından yaşandı.

Duygu düşüşü söz konusu olduğunda Tether’in %15’lik düşüşünü geride bırakan kripto para yok, en yakın rakibi Aave (AAVE), %8.3’lük 7 günlük hareketli ortalama düşüşle tarafsız bölgeye geri döndü.

En yüksek altcoinler 6.8 ile Nano (NANO), 6.5 ile Algorand (ALGO), 6.5 ile Cosmos (ATOM) ve 6.4 puan ile Uniswap (UNI) olarak kaldı. Omenics tarafından ölçülen 36 kripto varlığın hiçbiri olumsuz duyarlılık bölgesinde değil.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir