Kolombiya’da kripto ATM’si patlama yaşanıyor
Kolombiya’da kripto ATM’si patlama yaşanıyor

Kripto baharının çiçekleri Bitcoin ATM’leri, rekor seviyede artıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoinist, yeni Bitcoin ATM’lerinin çoğunun Mayıs ayında açıldığını bildirdi. Bunun nedeni olarak, ayı piyasasının sona ermesinden bu yana, yeni ATM sayısının aylık ortalama olarak artması ve daha fazlasının beklenmesi gösteriliyor.

Bitcoin ATM’leri büyüme yolunda

Mayıs ayında küresel olarak 306 yeni BTC ATM’nin açıldığı görülüyor, bu da kapananlar ile karşılaştırıldığında net toplam 228 yeni ATM’nin arttığını gösteriyor. Tek bir ayda açılan en net ATM’lerin sayısı 2018 Nisan’ında 256 idi. Aşağıdaki tabloda görebileceğimiz gibi, yeni ATM büyümesi kripto kışı sırasında azaldı, ancak şimdi büyüme yolunda görünüyor.

Ayrıca, Bitcoin dışında birçok kripto paranın, Ethereum, Monero ve hatta Dogecoin gibi ATM’lerde artan destek gördüğü bildiriliyor:

Maalesef Zcash onu destekleyen 6 makineyi kaybetti ancak gelecekte her zaman umut var. Dijital para birimleri için büyüyen yeni bir destek görmek çok iyimser. Piyasa 2019’a doğru büyürken bu trend devam edecek mi? Tüm güncellemeler için Kripto Para Haber’de kalın.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin