Popüler analist: “Bitcoin bir anka kuşu gibi doğacak ve bu seviyeleri görecek.”
Popüler analist: “Bitcoin bir anka kuşu gibi doğacak ve bu seviyeleri görecek.”

Kripto baharı: Bitcoin almanın zamanı geldi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BTC’nin 2 Nisan’daki büyük baskılarda dağıtılmasından sonra, kripto para birimleri ve özellikle de Bitcoin hakkında haberler gittikçe daha sık ortaya çıkıyor. Ve bu, 2018’deki gibi şüphecilik değil, belirli bir harekete geçirme ifadesidir: “Gelecek vaat eden kripto para birimleri, satın alın!”

Bitcoin umut verici

Forbes bu konuda özel dikkati hak ediyor. Kural olarak, bu yayının haberi her zaman kripto para birimi gerçekliğinde olanları yansıtır. Şimdi Forbes kripto-kışı sonunun geldiğini ve Bitcoin pazarına girmek için iyi bir zaman olduğunu söylüyor.  Yeni bir makalede, Adamant Capital raporunun sonuçlarını referans göstererek aynı duyguyu ifade ediyor ve Bitcoin’i umut verici ve değer biçilmemiş bir varlık olarak biriktirmenin zamanının geldiğini söylüyor. Yakın tarihli, Adamant Capital’in tahminlerine göre, bir sonraki boğa büyümesi başlıyor. Bu tür açıklamalar sizi ikna etmediyse, şirketin 2012 ve 2015 yıllarında benzer raporlar yayınladığını hatırlatmak isteriz.

Biriktirme süresi boyunca öngörülen Bitcoin oranı çok bulanık; Fiyatın en düşük değeri 3.000 dolar, en yüksek ise 6.500 dolar. Önemli olan küçük traderların ve yatırımcıların pazardan ayrılmamaları ve ruh hallerinin önemli ölçüde iyileşmesidir.

Çinliler Bitcoin fiyatını arttıracak

Başka bir haberi analiz ederek, diğer yazarların kripto-kış sonunda güvende olduklarından emin olabilirsiniz. Bitcoin’e zaten yeni altın deniyor, bu da alttan köprüleme anlamına geliyor. Yine kripto para birimleri ile ilgilenen Çinli yatırımcılar da yoğunlaştı. Bu, Çin tarafından Bitcoin fiyatının arttırılacağı anlamına geliyor.

Forbes, Bitcoin’in fiyatının 6.000 ABD dolarını kolayca aşacağını ve 2019 için bile %10-15’lik nadir geri alma ve düzeltme oranları ile 10.000 ABD Dolarına ulaşabileceğini söylüyor. Ana ralli sonrası Bitcoin’in oranındaki tüm tarihsel düşüşlerin analizi sayesinde, 2011 yılında başlayan eğilimde bir düşüş görüyoruz – 2011’de -%93’lük bir düşüş, 2014’te -% 83 – 2018 -% 79. Ve en önemli şey ise bu seviyelerden sonra, fiyatların artmaya başlaması

TradingView BTC grafiği

Bitcoin fiyatındaki aylık artışa bakıldığında, Bitcoin’in en uzun aylık kayıp serisinin üstesinden geldiği anlaşılıyor. Ve bu boğalar için güçlü bir sinyaldir. Temel yönü göz önüne alındığında, olumsuz bir duygu için hiçbir sebep yoktur. Giderek daha büyük şirketler Blockchain teknolojisini kullanıyor ve aktif olarak Bitcoin’e yatırım yapıyor. Uzmanlar, 2018’den, Blockchain, ICO ve spekülasyonun yanlış kullanımından kaynaklanan uzun süreli bir düzeltme dönemi olarak bahsettiler. Aksine, 2019 yılı, “yeni bir vizyon” un ortaya çıkış yılı ve Bitcoin kullanımı olmalıdır. Her şey en alttan geçtiği gerçeğine iniyor ve 3.000 dolara geri dönüş olasılık dünyasından bakıyor.

Ve şimdi ara sonuçları özetlemeye değer. Forbes, Bloomberg ve diğerleri gibi büyük medya kuruluşları bu kadar aktif bir şekilde haberlerde Bitcoin’i övüyor ve patlayıcı büyümesini öngörüyorsa – belaya hazır olun. Bu, son yolcuları dibe indirilecek bir gemiye binmeye davet etmek gibidir. Şimdi ne görüyoruz? Şimdi kripto para birimi piyasası delilik tarafından yakalandı. Tavsiyemiz – uzak dur.

Tahmin:

  • Böyle bir düzenlemeye sahip Bitcoin fiyatı 5.000 ABD Dolarının altına düşebilir.
  • Eğer daha da düşerse, 4.800 doların sınırlarının ötesinde, herhangi bir senaryo mümkündür.
  • Olumsuz bir gelişme ile yaz aylarında 3.000-3.500 dolara geri dönüş olabilir.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin