Ethereum piyasa hacmine göre dünyanın en değerli 200 varlığı arasına girdi
Ethereum piyasa hacmine göre dünyanın en değerli 200 varlığı arasına girdi

Kripto analistleri Ethereum için daha yüksek zirveler bekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni haftayla birlikte kripto para fiyatları pozitife dönerken piyasaların iyi bir başlangıç yaptığını görüyoruz. Bununla birlikte en büyük kripto paralar arasında Ethereum yüzde 12’lik yükseliş ile ilk 10’da en çok kazanan kripto para konumunda.

Yazım esnasında piyasanın en büyük ikinci kripto parası son 24 saatlik hareketlerde yüzde 11 oranında yükseliş ile CMC verilerine göre 139 dolardan el değiştiriyordu. Böylelikle Ether, 123 dolardan başlayan yükselişini 139 dolar seviyesine kadar sürdürmüş oluyor.

ETH blok ödülü indirimi yaklaşık 2 hafta içinde gerçekleşirken, öyle gözüküyor ki Ethereum alıcıları, kripto pazarında kısa vadeli bir ralli başlattı.

Ethereum için büyük bir değişim potansiyeli gören analistler

Ethereum fiyatları yükselirken, kripto para analistleri ve traderler daha büyük bir değişim beklerken yükselişin devam edeceği yönde görüşlerini bildiriyorlar.

Crypto traderi Hsaka’ya göre Ethereum fiyat çizelgesi şu an çok yükseliş bölgesinde bulunuyor. Bu görüşe göre Ether 145 doları test edebilir.

Bu arada, başka bir kripto traderi olan DonAlt adlı kullanıcı, bu dijital varlığa ilişkin düşüncelerini paylaşırken o da ETH/USD’nin daha da yükseleceğin düşünüyor.

Bitcoin’in de yukarı yönlü bir kopma beklenirken, ETH, zaten 140 dolara yaklaşmış durumda ve daha fazla kazanç için potansiyele sahip gibi görünüyor. Kısa süre önce XRP’den 2. sırayı almış olan Ethereum topluluğu, 27 Şubat’ta gerçekleşecek etkinlikten en iyi şekilde yararlanmaya hazırlanıyor.

coingape

Ethereum için kritik seviye 200 günlük hareketli ortalama

Bu olumlu görünüm devamında Ether’in 200 günlük hareketli ortalamasını (147 dolar) deneyeceğini görebiliriz. Bu Seviye ise bu yükselişin devamı yönünde belirleyici olacaktır.

Bu yükseliş hareketin gelebilecek düzeltme hareketleri ise 130 dolar seviyesine kadar makul karşılanabilir. Bu seviyesinin altındaki günlük kapanışlar yükseliş trendini sonlandırabilecekken, 130 dolar seviyesine kadar bir gerileme görülmesi durumunda bu seviyeye tutunabilecek olan ETH, daha yüksek seviyeleri deneyebilir.

Ancak şu an bir düzeltme hareketine girmemiş olan ETH/USD paritesinin bu olumlu hava ile birlikte geri çekilmeleri çok daha kısıtlı tutup 150 dolara doğru hareket edebileceğini görebiliriz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin