Bu altcoin son düşüşten etkilenmedi, fiyatını katladı! Alım fırsatı mı?
Bu altcoin son düşüşten etkilenmedi, fiyatını katladı! Alım fırsatı mı?

Kripto analisti, Bull Run aşamasında 5 altcoin varlığına dikkat çekti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, bugün başarılı şekilde Taproot yükseltmesini gerçekleştirdi. 2017 senesinde sonra blok üzerinde yapılan en büyük yükseltmelerden biri olarak kaydedildi. Ağ yükseltmesi sonrası 65.000 dolara kadar yükselen Bitcoin, daha sonrasında 64 bin dolar bandına geriledi. Ünlü analist Bitcoin ile beraber 5 altcoin için dikkat edilmesini söyledi. Ağ yükseltmesinin ardından hareketlenmenin beklendiği belirtildi.

Kripto analisti Michaël Van de Poppe, dijital varlık piyasası boğa döngüsünün yeni bir aşamasına hazırlandığını vurguladı. Analist iyi performans göstermesini beklediği 5 altcoin için ise müjdeyi verdi.

Van de Poppe’un beklediği 5 altcoin

Analist ve yatırımcı Poppe, blok zincirinin interneti olarak gördüğü Cosmos’u (ATOM) yakın takibe aldığını belirtti. Van de Poppe ATOM/BTC paritesinde geniş bir yelpazeye baktığını söyleyerek potansiyel noktalara değindi. Analist 0,00045 BTC – 0,00037 BTC ve 29 ve 24 doların alım noktaları olarak gösterdi. 

Van de Poppe’nin radarındaki ikinci altcoin ise , merkezi olmayan oracle ağı Chainlink. LINK, Bitcoin’e (LINK/BTC) karşı hala düşüş trendinde olduğunu gösterdi. Ancak çiftin önümüzdeki yılın başlarında bir ralli başlatmasını daha olası şeklinde yorumladı.

Kripto analisti 5 altcoin listesinde üçüncü sırada Curve’ye yer veriyor. Ufak bir rallinin başladığını belirten Van de Poppe, asıl yükseliş için 0,0001 BTC ya da 6.49 doların baz alınması gerektiğini vurguladı. Burada göstereceği dirençle yeni bir çıkışa imza atabilir.

Son olarak analist, dördüncü ve beşinci sırada AAVE ve VET para birimlerine yer veriyor. Van de Poppe,

AAVE için 367,89 doların kırılmasıyla bir diğer önemli seviye olan 646,56 dolara ivme bekliyorum. AAVE’nin daha öncesinden bunu gerçekleştirdiğini gördük. VET tarafında ise Bitcoin’e göre düşüş trendinde. Ancak trend dönüşünde 0.0000015 BTC (0.09 $) destek olarak kalabilir.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin