Nano, Kraken'de listelendi. NANO fiyatı yükseldi.
Nano, Kraken'de listelendi. NANO fiyatı yükseldi.

Kraken, Nano’yu listeledi: NANO fiyatı sert yükseldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kraken, bugünden itibaren Nano’yu listeleyeceğini duyurdu. Nano, herhangi bir işlem ücreti olmaksızın kullanıcılarına hızlı ödemeler yapmasına izin veriyor.

Nano nedir?

Nano, her kullanıcı hesabının Blockchain ve işlem gücü hakkında bilgi taşıyan bir “blok kafes” veri yapısına dayanıyor. Kullanıcı hesabının Blockchain’i, tüm işlemler ve bakiye geçmişi hakkındaki tüm ayrıntıların izlenmesine yardımcı olan kripto para, işlemin anında onaylanmasına yardımcı olarak gecikmeyi önlüyor.

Nano ilk olarak 4 Ekim 2015’te Raiblocks adıyla tanıtıldı ve Ocak 2018’de yeniden markalandı. Her işlemin maliyeti 0,002 dolar, ki bu hayli düşük bir ücret. Her işlem tüm ağda görünür hale geliyor ve aynı zamanda geçmiş defterlerde kayıt olarak tutuluyor.

Kraken şirketi, Nano yatırma ve çekme işlemlerini 6 Kasım TSİ 16.30’da başlattı.

4 işlem çifti başlatıldı

Nano, NANO/USD, NANO/ETH, NANO/EUR ve NANO/XBT olmak üzere dört işlem çifti ile listelendi. Bir kullanıcının, gönderme bloğunu onayladıktan sonra kredi yatırmak için yaklaşık 5 dakika beklemesi gerekiyor.

NANO günlük fiyat grafiği

Günlük grafikten de görüldüğü üzere son 1 gün içinde %10’un üstünde değer kazanan NANO, haberin yazıldığı anda 1,06 dolardan işlem görüyor.

cryptonewsz


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin