Yatırımcılar Bitcoin fiyatının nereye gideceğini düşünüyor? Kritik metrik açıkladı
Nigel Green Bitcoin fiyatlarını arttıracak 2 temel faktörü açıkladı!

Koronavirüs Bitcoin boğa koşusunu engelledi mi? Tecrübeli analist açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2020 senesi halving heyecanıyla başlarken pek çok Bitcoin yatırımcısı bu yılın yeni rekorlar doğurabileceğini düşünüyordu. Ancak yılın ilk aylarında küresel pandemi ilan edilen koronavirüs salgını tüm planları suya düşürdü. Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan tecrübeli analist Willy Woo, koronavirüs salgınının Bitcoin boğa koşusunu durdurduğunu iddia etti.

Woo: “Bir sonraki boğa koşusu çok da uzak değil.”

Üç bölümlü bir Twitter mesajı yayımlayan Woo, koronavirüsün Bitcoin partisini “muhtemelen öldürdüğünü” açıkladı. Ancak yine de BTC hakkında iyimserliğini koruyan Woo, bir sonraki boğa koşusunun çok da uzun olmadığını ifade etti.

Bitcoin’in bir boğa koşusuna başlamadan önce konsolidasyon ve birikim aşamalarından geçmesi gerektiğini belirten analist, bu konsolidasyonun uzun sürmesi halinde rekor kırma ihtimalinin artacağını iddia etti. Bu finansta “Top Cap modeli” olarak biliniyor.

Temmuz ayı Bitcoin için yeni bir yükselişin anahtarı olabilir

Günlük Bitcoin grafiğini incelediğimizde BTC’nin hafta sonu 9.000 ila 9.150 dolar destek alanı arasında salındığı sonucuna varıyoruz. CME Bitcoin vadeli işlemlerinin ve haziran ayı Deribit opsiyonlarının sona ermesiyle gelecek hafta, BTC için yeni bir dizi piyasa koşulunun kapısını açacak.

Bununla birlikte, Willy Woo’nun analizinde belirttiği gibi, COVID-19’un küresel yayılmasıyla ilgili olumsuz haberlerin daha önce tartışıldığı gibi Bitcoin üzerinde olumsuz bir etkisi olabilir.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin