Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) kesin düzeltmeler yaptı, yatırımcılar şimdi ne yapacak?
Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) kesin düzeltmeler yaptı, yatırımcılar şimdi ne yapacak?

Köklü Alman bankası yeni bir Bitcoin ve Ethereum fonu kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 1796’dan beri faaliyet gösteren bir Alman bankası, profesyonel ve yarı profesyonel yatırımcıların Bitcoin ve Ethereum gibi önde gelen kripto varlıklarına yatırım yapmaları için yeni bir yol açıkladı.

Bitcoin kurumsal yatırımcılardan yüksek ilgi görüyor

Hauck & Aufhäuser Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Holger Sepp, “Dijital varlıkların ve kripto para birimlerinin kurumsal yatırımcılar için giderek daha çekici hale geldiğini görüyoruz” dedi:

Kapilendo ile birlikte ilk kripto fonumuzun piyasaya sürülmesiyle, Hauck & Aufhäuser’in yerleşik kalite standartlarını ve yüksek taleplerini karşılarken, müşterilerimize yeni kripto varlık sınıfına ucuz ve güvenli erişim sağlayan yenilikçi bir yatırım aracı yarattık.

Dijital yatırım bankacılığı hizmetleri sunan Kapilendo, yeni Hauck & Aufhäuser Innovative Capital’in (HAIC) kripto sorumlusu olarak faaliyet gösteriyor.

Orta-üst düzey yatırımcıları çekecek

Söz konusu fon, minimum yatırımı 200.000 euro olan, piyasa değeri ve diğer nitel ve nicel kriterlere dayalı tahsisi olan pasif bir dijital varlıklar fonu olarak hizmet verecek.

Her ikisi de Alman Mali Denetleme Kurumu (BaFin) tarafından tamamen lisanslanmış durumda ve kriptoya doğru genişleyen yerleşik finansal hizmet sağlayıcıları olarak faaliyet gösteriyor.

Yeni hamle Holger Sepp’e göre müşteri talebini karşılamak için gerçekleştiriyor çünkü kurumsal yatırımcılar, bir hedge olarak hareket etme yeteneği nedeniyle Bitcoin’e her geçen gün daha fazla ilgi gösteriyor.

Bu nedenle fon, yatırımcılara önde gelen kripto hisse senetlerinde uzun vadeli bir yatırım fırsatı sunuyor.

trustnodes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin