Bitcoin ATH yaptıktan sonra bizleri neler bekliyor?
Bitcoin ATH yaptıktan sonra bizleri neler bekliyor?

Kimchi primi etkisi sürüyor: Bitcoin bu ülkede 71.000 dolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Eşi görülmemiş Güney Kore merkezli FOMO, Bitcoin’i yerel borsalarda 70.000 $’ın üzerine çıkardı

En büyük kripto para birimi olan Bitcoin, Güney Kore’deki Upbit borsasında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 79.422.000 won’a (71.000 $) ulaştı.

Kimchi primi

Yerel ve küresel kripto fiyatları arasındaki farkı gösteren geleneksel bir Güney Kore garnitürünün adını taşıyan “kimchi primi” şu anda yüzde 23’ün üzerinde duruyor.

Güney Kore’nin sıkı sermaye akışı kısıtlamalarını aşmayı başaran traderlar için ülke içinde ve dışında para transferini son derece zor hale getiren inanılmaz bir arbitraj fırsatı sunuyor.

Yerel kripto para birimi borsaları, yasal sınırlamalar nedeniyle yabancıların kayıt olmasına izin vermiyor.

Yükselen kimchi primi, bir piyasa zirvesinin habercisi olsa da, hala tarihi zirvelerine yakın değil. Ocak 2018’de yüzde 47’ye yükselmişti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin