Kim Dotcom bankacılık dönemini bitirmeyi planlıyor
Kim Dotcom bankacılık dönemini bitirmeyi planlıyor

Kim Dotcom bankacılık dönemini bitirmeyi planlıyor

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnternet girişimcisi Kim Dotcom, son kripto projesiyle bankacılık dönemine son vermek istiyor. K.im adlı yeni projenin tanımı, “the ultimate content monetisation system” yani yüksek kazançlı içerik sistemi olarak belirlendi. Bu adımla Kim Dotcom bankacılık dönemini bitirmeyi planlıyor.

Kim Dotcom bankacılık dönemini bitirecek mi?

Kim geçtiğimiz günlerde Twitter’da, bankacılık dönemini bitirip bitirmeyeceğini soran bir anket başlattı. 17.000’den fazla oy ile %84’lük kısım, Kim’in bankacılık dönemini bitirmesi gerektiği konusunda hemfikirdi.

Kim’in yeni projesi 2019’da başlıyor ve Kim’e göre insanlar online iş yapma şeklini değiştirecek. Artık banka ya da kredi kartı yok. Şifrelenmiş ve merkezi olmayan dosyalar ile en sevdiğiniz kripto para biriminde teklifleriniz için anında ödeme alabileceksiniz.

Kullanıcıların çoğu, bankaların aracı olarak faaliyet gösterme konusunda çok büyük bir rol oynadığı konusunda hemfikir. Çoğu zaman yüksek ücretler ve gecikmiş işlemler çok ciddi bir şekilde ücretlendirilir. Kim’in yeni platformu, kullanıcıların dosya mağazası platformunda herhangi birisine herhangi bir şey satmalarına izin veriyor.

Dosya mağazanızda bir eBay stili açık artırma yoluyla bile çalışabilirsiniz.

Kim, kripto ödemelerinin, geleneksel bankacılık dönemini uzatabileceğine inanıyor. Kim şu anda internet kullanıcılarının %98’ini “kripto bakireleri” olarak tanımlıyor ve K.im’in bunu değiştirebileceğine inanıyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir