Keskin yükselen Bitcoin için düzeltme mi yoksa dev ralli mi geliyor?
Keskin yükselen Bitcoin için düzeltme mi yoksa dev ralli mi geliyor?

Keskin yükselen Bitcoin için düzeltme mi yoksa dev ralli mi geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, 2019’un ikinci çeyreğinde muazzam yükselişini genişletti. 25 Haziran tarihinde, BTC fiyatı 12.000 dolar seviyesinin üzerinde yükseldi ve böylece Ocak 2018’den bu yana yüksek fiyatını bastırdı.

Bitcoin devasa yükseliş gördü: Uzmanlar ne diyor?

En yüksek kripto para birimi Bitcoin, 10.000 dolarlık psikolojik direnç seviyesini ihlal ettiği için durmaksızın yükseliyor. Bu, Facebook’un Libra kripto para birimini başlatmasıyla elverişli bir şekilde çakıştı. Şimdi bazı uzmanlara göre, boğaların sonunda BTC fiyatını hafta sonuna kadar 15.000 dolara çıkarabileceğini varsaymak çok zor. Bitcoin ATH’sini tekrar test etmek için keskin yükselirlen, kripto kralının hatıraları arka planda kayboluyor. 

Kripto kralı, 6 Aralık 2017’de Bitcoin vadeli işlemlerinin onaylanmasından sonra ilk defa 12.000 doları aştı. Bundan sonra, spekülatif ralli aniden sona erdi. Kulağa ne kadar korkutucu geliyor değil mi? Keskin yükselişten sonra bir düzeltme yaşanması… Birçok uzman, bu sefer kriptonun nihayetinde büyüyen kurumsal benimsenme ile ana akım haline geldiği için her şeyin farklı olacağına inanıyor. Kraken CEO’su Jesse Powell, konuya yönelik şunları söyledi:

İnsanların bir Bitcoin “düzeltme” hakkında konuştuğunu duyduğumda…. 100 bin dolar, belki 1 milyon doları düşünüyorum. Doğru olan bu.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin